Angelina Jolie, Brad Pitt ile Ortak Girişimlerinden Ayrılmak İstiyor
ÜNLÜ STİLİ

Angelina Jolie, Brad Pitt ile Ortak Girişimlerinden Ayrılmak İstiyor

Konuyla ilgili bir duruşma 22 Eylül'de yapılacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Temmuz 2021

Angelina Jolie, eski kocası Brad Pitt ile iş ilişkilerini kesmeyi umuyor. Pitt'le boşanma davası sırasında yürürlüğe konan herhangi bir geçici yasak emrini kaldırmaya çalışan Jolie, daha sonra, çiftin Chateau Miraval rosé şaraphanesindeki ortak işleri olan Nouvel, LLC'deki payını satmak istiyor. O zamanlar ikili, 2014'te evlendikleri bin dönümlük arazi olan Chateau Miraval bağında üzüm yetiştirerek yolculuklarına başlamışlardı. 2013'te Wine Spectator dünyanın en iyisi olarak değerlendirdiği bildirilmişti.

Jolie'nin avukatı Joseph Mannis'e göre, "Tarafların boşanması, tarafların iş ortağı olarak birlikte çalışma olanaklarını da değiştirdi," açıklamasını yaptı.

Jolie'nin üçüncü şahıs olası satışının, tatmin edici bir satın alma fiyatı üzerinde anlaşamadıkları için hissesini doğrudan Pitt'e satma girişiminin başarısız olduğu bildiriliyor.

Buna karşılık, Jolie'nin hukuk ekibi, sürecin çok uzun sürmesi durumunda aktrisin olası alıcı ile satış fırsatını kaybedebileceği için "zamanın çok önemli olduğunu" savundu.

Jolie ve Pitt arasında, Jolie'nin 2016'da boşanma davası açmasından bu yana yasal işlemler devam ediyor. Çift, 2019'da yasal olarak ayrılmış olsa da, çocuklarının velayetini almak için verdikleri savaş hala sürüyor. Nisan ayında yaptığı bir röportajda Jolie, devam eden boşanma işlemlerinin kendisini nasıl etkilediğini anlattı. Jolie, "Liderlik etmeyi seviyorum, ancak aile durumumda birkaç yıl önce liderlik yapmama izin vermeyen bir değişiklik oldu" dedi. "Daha kısa çalışmam ve daha çok evde olmam gerekiyordu, bu yüzden birkaç oyunculuk işine geri döndüm. İşin gerçeği bu."

Varlıklar konusundaki duruşma 22 Eylül'de yapılacak.