Bella Hadid, Marc Kalman ile Olası Yeni Bir Romantizme Dair İpuçları Verdi
ÜNLÜ STİLİ

Bella Hadid, Marc Kalman ile Olası Yeni Bir Romantizme Dair İpuçları Verdi

Süper model Instagram'da "Hayatımın zamanındayım… Sağlıklıyım, çalışıyorum ve seviliyorum" yazdı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Temmuz 2021

Bu hafta Paris Moda Haftası ve Cannes Film Festivali için Fransa'da olan süper model Bella Hadid'in artık resmen flört oyununa geri döndüğü söyleniyor. Şu anda Paris'te olan Hadid, Instagram'da bir fotoğraf yayınladı ve bu, takipçilerine bir hafta boyunca süren meraklarına bir bakış attı. Açık pembe ekose takımı içinde denizin önünde poz veren model, gönderiye, "Hayatımın zamanındayım… Sağlıklıyım, çalışıyorum ve seviliyorum" yazdı.

Son fotoğrafta ise, olası tahminlerimizi doğruluyan sanat yönetmeni Marc Kalman, ortaya çıktı. "Moda asistanı" gibi unvanlara sahip olmasının yanı sıra Kalman, görünüşe göre Made Fashion Week'in logo tasarımı ve Travis Scott'ın albüm kapağını tasarlayarak moda dünyasında da oldukça tanınıyor.. Sanatçı, Instagram'daki özel bir hesabıyla sosyal medyada gizli bir profilde kalsa da, tasarımcı Virgil Abloh, müzisyen Diplo ve model Fai Khadra gibi isimler tarafından takip ediliyor.

Hadid ve Kalman ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştılar ve ilk kez Haziran ayında New York'ta bir öğle yemeği randevusunda birlikte görüldükleri bildirildi.

Bu potansiyel yeni ilişki, Hadid'in 2019'da resmen sona eren The Weeknd ile ara sıra devam eden aşk ilişkisinden bu yana ilk olacak. Çifte yakın kaynaklara göre, eski aşıklar karşılıklı olarak devam etme niyetinde görünüyorlar.