Naomi Osaka, ESPY'de En İyi Kadın Sporcu Seçildi
ÜNLÜ STİLİ

Naomi Osaka, ESPY'de En İyi Kadın Sporcu Seçildi

Tenis yıldızı Louis Vuitton içindeydi ve geveye erkek arkadaşı Cordae ile katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Temmuz 2021

Naomi Osaka, bu yılki ESPY Ödülleri'nde En İyi Kadın Sporcu ödülünü alırken sporcu arkadaşlarının sevgisini ve desteğiyle yol aldı. Tenis şampiyonu, dün New York City'deki Seaport'taki The Rooftop at Pier 17'deki 2021 ESPY'lerine Wimbledon ve Fransa Açık'tan çekilmesinden bu yana ilk kez kamuoyu önüne çıktı. Osaka, yeşil bir Louis Vuitton etek ve omuzlarında altın desenli siyah beyaz bir üst giymişti. Saçları, kenarlarını süsleyen yapay elmaslarla şık bir at kuyruğu şeklinde şekillendirilmişti.


Osaka, kabul konuşmasında destekçilerine ve hayranlarına teşekkür etti. "Gerçekten uzun bir konuşma yapmak istemiyorum çünkü biraz gerginim… Biliyorum bu yıl gerçekten zor geçti, daha bitmedi, ama çoğumuz için gerçekten zor oldu. Benim içimden sadece sizi gerçekten seviyorum demek geliyor çocuklar ve bu benim ilk ESPY ödülüm bu yüzden bu inanılmaz sporcular arasında olmak gerçekten harika.Bence hepiniz harikasınız ve bazılarınızı televizyonda izliyorum bu yüzden gerçekten gerçeküstü başarılarınız var ve evet, çok teşekkür ederim ve gerçekten minnettarım" dedi Osaka.


Osaka, bu yılın başlarında zihinsel sağlığına odaklanmak için Fransa Açık'tan çekildiğinde depresyonla olan geçmişini anlattı. Tenis yıldızı bu haftanın başlarında Time için kişisel bir makale yazdı ve burada daha fazla çekilme kararını açıkladı ve Michelle Obama, Steph Curry ve Sussex Düşesi Meghan Markle gibi ünlü isimlerden destek aldığını açıkladı.

Osaka ayrıca yaklaşan Tokyo Olimpiyatlarını dört gözle beklediğini de yazdı. "Son birkaç haftamı yeniden toparlanmak ve sevdiklerimle vakit geçirmek için harcadıktan sonra, düşünmek ve aynı zamanda ileriye bakmak için zamanım oldu. Tokyo'da oynamak için daha heyecanlı olamazdım. Olimpiyat Oyunları özeldir, ancak Japon taraftarların önünde oynama fırsatına sahip olmak bir rüyanın gerçekleşmesi. Umarım onları gururlandırabilirim" dedi.