Rihanna ve A$AP Rocky New York'ta Yeni Bir Müzik Videosu Çekiyor
ÜNLÜ STİLİ

Rihanna ve A$AP Rocky New York'ta Yeni Bir Müzik Videosu Çekiyor

Görünüşe göre RiRi müziğe geri döndü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Temmuz 2021

Rihanna ve A$AP Rocky, isimleri ve aynı zamanda da ilişkileri ile gittikçe güçleniyor. Cumartesi günü, ikili, yeni bir müzik videosunun çekimleri öncesinde New York, Bronx'ta görüldü. Rihanna uzun kahverengi deri bir ceket ve turuncu bir fular giyerken, Rocky siyah dokulu bir bomber ceket, siyah kot pantolon ve bir şapka giydi.

Ertesi gün çift, bu sefer koordineli neon kostümler ile bir yangın merdiveninin tepesinde tekrar videolarını çekerken görüldü: Rihanna sıcak pembe bir kürk manto ve A$AP parlak yeşil tamamlayıcı bir kürk şapka içinde.


Müzik videosu, görünüşe göre A$AP'nin gelecek vaadeden albümü All Smiles'ın bir parçası. Yaratıcı süreci boyunca RiRi "kesinlikle" bir etki ve ilham kaynağı olmuştur. "Bu yaratıcı fikirlerlere sahip olmanın önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. "Bu sadece farklı bir bakış açısı."

Yıllarca süren dostluk ve romantizm spekülasyonlarından sonra, Rihanna'nın rapçiyi Barbados'a romantik bir geziye çıkardığını gördükten sonra birliktelikleri resmileşti. Rapçi o zamandan beri şarkıcıyla sürekli gelişen ilişkisi hakkında konuştu ve onun "hayatının aşkı" ve aynı zamanda "tek" olduğunu paylaştı.