Meghan Markle'ın Oprah Röportajı Emmy'ye Aday
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle'ın Oprah Röportajı Emmy'ye Aday

Meghan Markle ve Prens Harry'nın Oprah Winfrey röportajı 2021 Emmy Ödüleri'nde aday gösterildi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Temmuz 2021

Televizyon dünyasının Oscar'ları olarak kabul edilen 2021 Emmy Ödülleri için adaylar açıklandı. Adaylar arasında sürpriz bir isim dikkat çekti. Meghan Markle ile Prens Harry'nin Oprah Winfrey'e verdikleri ve bomba etkisi yaratan röportaj "Emmy En İyi Bilgi Verici Dizi veya Özel Program" dalında aday gösterildi.

Harry ve Meghan şahsen aday değiller ama Winfrey'in kendisi ve programın yapımcıları (Tara Montgomery, Terry Wood, Brian Piotrowicz, Brad Pavone, Lindsay Flader) aday oldu.

Çiftin kraliyet kurumundaki deneyimlerini ilk kez halka açık ve samimi bir şekilde tartıştığı röportaj, en az 17,1 milyon izleyici tarafından izlendi ve günlerce tartışıldı.

İki saatlik programda Sussex Dükü ve Düşesi, üst düzey kraliyet rollerinden ayrılmalarını, Harry'nin ailesiyle gergin ilişkisini, Meghan'ın destek bulma mücadelesinin yanı sıra sarayda ve medyada yaşadığı ırkçılığı ayrıntılarıyla anlattı. Meghan, ilk çocuğu Archie Mountbatten-Windsor'a hamileyken çocuğunun ten rengi hakkında "birkaç konuşma" olduğunu paylaştı.

Meghan ayrıca saraydaki zihinsel sağlık savaşlarını ve Harry ile her şey yolundaymış gibi halka açık toplantılara nasıl devam etmeleri gerektiğini tartıştı. "Bunu paylaşıyorum çünkü yardıma ihtiyacı olduğunu söylemekten korkan çok fazla insan var" dedi. "Ve kişisel olarak sadece seslendirmenin değil, seslendirdiğinizde hayır denilmesinin ne kadar zor olduğunu biliyorum."

Emmy Ödülleri 19 Eylül Pazar günü sahiplerini bulacak.