Prens Harry Kraliyet Hayatı Hakkında Kitap Yazıyor
ÜNLÜ STİLİ

Prens Harry Kraliyet Hayatı Hakkında Kitap Yazıyor

Prens Harry, kraliyet hayatını detaylandıran bir anı kitabı yazıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Temmuz 2021

Sussex Dükü Prens Harry, kraliyet hayatı hakkında "kendisini şekillendirmeye yardımcı olan deneyimleri, maceraları, kayıpları ve hayat derslerini" detaylandıran bir anı kitabı yazıyor.

Prens Harry, bir kraliyet ailesi olarak hayatını kamuoyuna açıklayacak; Afganistan'da orduda geçirdiği süre; Sussex Düşesi Meghan ile evli olmak; ve Archie ve Lilibet Mountbatten-Windsor'un babası olmak.

Harry yaptığı açıklamada, "Bunu doğduğum prens olarak değil, dönüştüğüm adam olarak yazıyorum. Yıllar boyunca hem gerçek hem de mecazi olarak birçok şapka taktım ve umudum şu ki, hikayemi anlatıyorum (inişler ve çıkışlar, hatalar, alınan dersler) nereden geldiğimiz önemli değil, düşündüğümüzden daha fazla ortak noktamız olduğunu göstermeye yardımcı olabilirim. Hayatım boyunca şimdiye kadar öğrendiklerimi paylaşma fırsatı için derinden minnettarım ve insanların hayatımın tamamen doğru olan ilk elden bir açıklamasını okumaları için heyecanlıyım."

Haber, Sussex'lerin bu yılın başlarında Oprah Winfrey ile Meghan'ın zihinsel sağlık mücadelelerini, kraliyetten destek eksikliğini ve kraliyet ailesi içindeki ırkçılık suçlamalarını detaylandıran her şeyi anlatan röportajını takip ediyor.