Valentino Haute Couture İçinde: Lady Gaga
ÜNLÜ STİLİ

Valentino Haute Couture İçinde: Lady Gaga

Lady Gaga için sıradan bir gün; sınırları zorlayan başka bir kıyafet.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Ağustos 2021

Lady Gaga, New York City'de Radio City Music Hall'dan çıkarken Pierpaolo Piccioli tarafından Valentino Haute Couture Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonu için tasarlanan baş döndürücü elbise içerisinde görüntülendi. Philip Treacy imzalı leylak tüylü şapkası ve Marc Jacobs gözlükler tercih eden Gaga, görünümünü parlak sarı eldivenler ve neredeyse hiç görünmeyen stilettolarıyla tamamladı.

Şarkıcının, MTV'nin Unplugged programının özel kaydı için şarkıcı Tony Bennett ile özel bir ortak performansın provalarından ayrıldığı bildirildi. İki sanatçının 2014 caz albümleri Cheek to Cheek'ten ortak performans sergilemeleri bekleniyor.

Gaga, haftanın başlarında New York City sokaklarına dokuz inçlik bağcıklı platform çizme topuklu ayakkabılarıyla çıkmıştı. Geçen Salı bir görünümde, yıldız, melek tüyü kanatlara sahip dar siyah bir mini elbise giydi ve ertesi gün tasarımcı tarafından dökümlü çiçekli bir elbise içinde Richard Quinn'e övgüde bulundu.

İkonik sokak modası ve müzikal angajmanlarının yanı sıra, pop patronu aynı zamanda çok beklenen House of Gucci'de de yer alacak . Bu Kasım'da vizyona girecek olan film, bir zamanlar moda evinin ünlü başkanı Maurizio Gucci'nin gerçek hayattaki suikastını takip ediyor. Gaga'nın Adam Driver'ın karşısında Gucci'nin (Driver tarafından oynanan) karısı Patrizia Reggiani olarak rol alıyor.