Kendall Jenner ile Liu Jo Davalık Oldu
ÜNLÜ STİLİ

Kendall Jenner ile Liu Jo Davalık Oldu

İtalyan moda markası Liu Jo, fotoğraf çekimine gelmediği için Kendall Jenner'a 1,8 milyon dolarlık dava açtı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ağustos 2021

İtalyan moda markası Liu Jo, Kendall Jenner'a planlanan iki fotoğraf çekiminden yalnızca ilkinde yer aldığı ve Mart 2020'de yapılması planlanan ancak pandemi nedeniyle ertelenen ikinci çekime daha sonra da hiç gelmemesi nedeniyle dava açtı.

Şikayete göre, Liu Jo en az 1.8 milyon dolar tazminat istiyor.

2019 sözleşmesi kapsamındaki hizmetler için Jenner'a zaten 1,35 milyon dolar ödediğini söyleyen Liu Jo, ikinci fotoğraf çekimini birden çok kez yeniden planlamaya çalıştığını ancak Jenner'dan yanıt alamadığını söyledi. Liu Jo, daha sonra modele yaptığı ödemelerin iadesini alamadığını ifade etti.

KENDALL JENNER'DAN CEVAP GECİKMEDİ

ABD'li top model Kendall Jenner'ın temsilcisi, İtalyan şirketi Liu Jo'nun 1,8 milyon dolarlık davasına tepki göstererek, sözleşmesinin şartlarını ihlal ettiği iddiasının "haksız" olduğunu söyledi.

Temsilci, Covid-19 pandemisi nedeniyle ertelenmek zorunda kalan bir anlaşmayı yerine getirmek için sürekli olarak Liu Jo'ya alternatif tarihler ve yerler sunulduğunu belirtti ve "Jenner, taahhütlerini yerine getiren hizmetleri tamamlamayı teklif etti." açıklamasında bulundu.

Liu Jo ise Jenner'ın başka bir moda markası için bir fotoğraf çekiminde yer aldığını öğrendiğini ve özel uçuşunun maliyetini paylaşmayı teklif ettiğini ancak geri çevrildiğini iletti.