Jennifer Aniston, Koronavirüs Aşısı Olmayan Arkadaşlarıyla Görüşmeme Kararının Arkasında
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Aniston, Koronavirüs Aşısı Olmayan Arkadaşlarıyla Görüşmeme Kararının Arkasında

Jennifer Aniston'ın arkadaşlarından biri olmak istiyorsan, aşı olmalısın.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Ağustos 2021

The Breakup'ın oyuncusu kısa süre önce, arkadaş grubunun bugünlerde biraz daha daraldığını söyledi. Kendisinin belirttiği gibi, "Aşı olmayı reddeden veya bunu saçma bulan birkaç kişiyle artık görüşmüyorum ve bu aslınad talihsiz bir durum. Bilinçli olmanın ahlaki ve mesleki yükümlülüğünüz olduğunu düşünüyorum. Çünkü hepimiz normalleşmeye çalışıyoruz ve işlerimize, şehir hayatına bir şekilde geri adapte olduk. Her gün test ediliyoruz."

"Herkesin kendi fikrine saygılı olduğunu", bunun "zor" bir durum olduğunu kabul etti. Ancak Aniston, "Pek çok görüş, korku veya propaganda dışında hiçbir şeye dayanmaz" diye düşündüğünü de ekledi.

Bu yorumlar, internetin bazı köşelerinde, özellikle de 52 yaşındaki yıldızın aşı olup olmadığı konusunda neden endişe duyduğunu sorgulayanlar taradından tepkilere yol açtı.

Aniston, 7 Mayıs'ta Instagram'da fotoğrafını yayınlayarak aşılarını tamamen olduğunu doğruladı. Fotoğrafa "Tamamen aşılanmış olmak çok iyi hissettiriyor" yazdı. "Şu anda ABD'de Kovid-19 aşılarına erişimimiz olduğu için son derece şanslı ve ayrıcalıklıyız. Maalesef her yerde durum böyle değil... ve bildiğimiz gibi, birimizin sağlığı hepimizi etkiliyor. Bunları düşününce aşı olamayanlar arkadaşlarını,ve ailesini kucaklama fırsatı bulamayacaklar."