Elizabeth Debicki, Diana Olarak Çekimlerine Başladı
ÜNLÜ STİLİ

Elizabeth Debicki, Diana Olarak Çekimlerine Başladı

The Crown'un yeni Prensesi

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ağustos 2021

Kraliyet'in yeni Prenses Diana'sı hazır. Elizabeth Debicki, kraliyet ailesiyle ilgili olan ve 2022'de yayınlanacağı bildirilen dizinin yaklaşan beşinci sezonunu çekerken görüntülendi. Debicki, The Crown'un son iki sezonunda Galler Prensesi'ni oynayacak ve bu sezon muhtemelen son bölümü de kapsayacak. 90'lar ve 2000'lerin başı olarak ele alınan dönem, Diana'nın dönüm noktalarını yaşadığı zamanlardı.

Ünlü aktris, gösterinin kraliyet ailesinin İskoçya'daki tatil evi Balmoral Kalesi Ardverikie Lodge'da bir sahneyi çekerken fotoğraflandı. Fotoğrafta, Debicki, muhtemelen genç Prens William ve Prens Harry'yi oynayan iki çocuk oyuncuyla, Prenses Diana'nın en sevdiği görünümlerden birini, büyük boy bir blazer ve kot pantolon giyiyor.

Shutterstock

5. Sezon onaylanmamasına rağmen, Debicki'nin kıyafeti sahneyi 90'ların kalbine yerleştiriyor. Daha önce The Man from U.N.C.L.E., The Night Manager ve Widows'ta yer alan Debicki, 4. sezonda Galler Prensesi'ni oynayan Emma Corrin'in yerini aldı.

Debicki, "Prenses Diana'nın ruhu, sözleri ve eylemleri pek çok kişinin kalbinde yaşıyor. Beni birinci bölümden kesinlikle bağlamış olan bu ustaca diziye katılmak benim için gerçek ayrıcalık ve onur" dedi.