Britney Spears'in Babası Vasilikten Ayrılıyor
ÜNLÜ STİLİ

Britney Spears'in Babası Vasilikten Ayrılıyor

13 yıl ve büyük bir sosyal medya hareketinin ardından, Britney Spears sonunda hayatının ve kariyerinin kontrolünü tekrar ele geçirebilir.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ağustos 2021

"Britney için büyük zafer"; Jamie Spears, kızının vasiliğini bırakacağını açıkladı.

Halkın ve tutkulu Britney Spears hayranlarının aylardır artan baskının ardından pop yıldızı Britney Spears'ın babası Jamie Spears, kızının koruyucusu olarak vasilik görevinden resmen ayrılıyor.

Hayatı 13 yıldır babası tarafından yönetilen Britney Spears'ın hayranları haberi sevinçle karşıladı. Jamie Spears, kızının kariyeri ve mülkü üzerindeki kontrolünden vazgeçmek için resmi olarak başvuruda bulundu.

Jamie, resmi dilekçesinde avukatı aracılığıyla, onu konservatörlükten "askıya almak veya uzaklaştırmak için gerçek bir gerekçe" olmamasına rağmen, "kızıyla halk arasında bir savaştan" kaçınmak istediğini belirtiyor.

Mahkeme doktorunun bildirdiğine göre, "Şu anda koruyucuda yapılacak bir değişikliğin Bayan Spears'ın çıkarına olup olmayacağı son derece tartışmalı. Yine de, Bay Spears haksız saldırıların aralıksız hedefi olmasına rağmen, kızının koruyucusu olarak devam eden hizmeti konusunda kızıyla bir halk savaşının onun yararına olacağına inanmıyor." dedi.

Jamie'nin istifası, Britney'e mahkeme tarafından kendi yasal temsilcisini atama izni verildikten sonra geldi. Britney, Hollywood'un güçlü avukatı Matthew Rosengart'ı resmi avukatı olarak seçtikten sonra Rosengart, Jamie'nin Britney'nin üzerindeki vasiliğinin derhal kaldırılması için hızla bir dilekçe verdi.

Haziran ayında Spears, son 13 yıldır bir vasilik altında yaşama deneyimi hakkında 30 dakikalık duygusal bir mahkeme konuşması yapmıştı, babasını ve yönetim ekibini "koruyuculuğu kötüye kullanmakla" suçlamıştı.