Jennifer Lopez Eski Nişanlısı Alex Rodriguez'i Tamamen Sildi
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lopez Eski Nişanlısı Alex Rodriguez'i Tamamen Sildi

Jennifer Lopez, eski nişanlısı Alex Rodriguez ile sosyal medyadaki tüm fotoğraflarını silerek takibi bıraktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ağustos 2021

Jennifer Lopez, eski nişanlısı Alex Rodriguez ile ayrılığında büyük bir adım daha attı. Evlilik yolunda ilerlediği Alex Rodriguez ile ayrılan ve eski nişanlısı Ben Affleck ile 17 yılın ardından yeniden sevgili olan Jennifer Lopez, sosyal medyada Rodriguez'i takipten çıktı ve fotoğraflarını sildi.

Dikkatli hayranları, 52 yaşındaki ünlü şarkıcının, sosyal medya hesabından eski nişanlısı Alex Rodriguez'le ilgili tüm paylaşımlarını sildiğini fark etti.

Nisan ayında ayrıldığını duyurduğu 46 yaşındaki eski beyzbol oyuncusu Rodriguez'e ait fotoğrafları silen Lopez, aynı zamanda eski nişanlısını takibi de bıraktı. Rodriguez ise hala Lopez'i takip etmeyi sürdürüyor ve Lopez ile olan fotoğraflarını silmedi.

Lopez ve Rodriguez 2017 yılında başladıkları ilişkilerinde evliliğe doğru ilerliyordu. Mart 2019'da nişanlanan çift, düğünlerini salgın nedeniyle erteledi. Mart 2021'de ayrılık dedikoduları başladı ve çift bir ay sonra yaptıkları ortak açıklamayla ayrılığı doğruladı.

Ayrılıktan kısa bir süre sonra da Lopez, eski nişanlısı Ben Affleck ile 17 yılın ardından yeniden birlikte olmaya başlamıştı.