Prens Harry ve Meghan Markle Görünülürlüklerini Nasıl Planlıyor?
ÜNLÜ STİLİ

Prens Harry ve Meghan Markle Görünülürlüklerini Nasıl Planlıyor?

Kraliyet editörü Omid Scobie, "Farklı bir yerde hayatları var gibi görünüyor ve orası çok daha sağlıklı" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ağustos 2021

Sussex Dükü ve Düşesi bir sonraki hayatlarına hazırlar. Kraliyet ailesinin kıdemli çalışan üyeleri olarak rollerinden ayrılma yönündeki şok edici kararlarıyla 2020 yılına biraz çalkantılı bir başlangıcın ardından, Prens Harry ve Düşes Meghan Montecito, California'daki yeni bağımsız yaşamlarının temellerini attı. Kraliyet hayatından halka açık bir şekilde çıktıklarından bu yana, çift, Netflix ve Spotify ile uzun süreli prodüksiyon sözleşmeleri ve bireysel kitap anlaşmaları da dahil olmak üzere bir dizi kazançlı iş anlaşmasını güvence altına almayı ve kar amacı gütmeyen vakıfları Archewell'i yönetmeyi başardı. Kraliyet editörü Omid Scobie, Sussex'lerin yeni hayat amaçlarının "toksisiteyi" uzak tutmanın bir sonucu olarak nitelendirdi.

Scobie, "Farklı bir hayatları var gibi görünüyor ve oldukları yer çok daha sağlıklı" dedi. "Meghan ünlü hayatlarıyla mutluluğun yeterli olmadığını söyledi, şimdi bunu geliştirme aşamasındalar."

Scobie'ye göre, çift, Archewell'in çıkarlarının yanı sıra "kendi çıkarlarıyla uyumlu" kuruluşlarla önümüzdeki aylarda yeni projeler üstlenmek için "gerçekten heyecanlı". Çiftin hayranları, COVID-19 salgını artık bir faktör olmadığında daha fazla yüz yüze görünmelerini bekliyor.

Scobie, "İnsan etkileşimiyle çok iyi iş çıkaran bir çift. Temasta olmaları gerekiyor," diye devam etti Scobie.