Scarlett Johansson 2. Kez Anne Oldu
ÜNLÜ STİLİ

Scarlett Johansson 2. Kez Anne Oldu

Scarlett Johansson ve Colin Jost çiftinin bebeği dünyaya geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ağustos 2021

Scarlett Johansson ve Colin Jost çifti birlikte bebeklerini karşıladı! Johansson'ın temsilcisi haberi doğruladı. Çift, evliliklerini de bebek süreci gibi basından gizli tutmuştu. Hamileliğini gözlerden uzakta yaşayan Johansson ve eşi Colin Jost, Ekim 2020'de gizli bir törenle evlenmişti.

39 yaşındaki Colin Jost, bebek haberini dün Instagram'dan duyurdu. Komedyen, "Tamam, tamam bir bebeğimiz oldu. Adı, Cosmo. Onu çok seviyoruz" notunu yazdı.

Jost, esprili paylaşımında, "Mahremiyetimize saygı rica ediyoruz. Tüm soruşturmalar için lütfen halkla ilişkilercimiz Michael Che ile irtibat kurun" ifadesini kullandı. Che, Jost'un SNL TV şovundaki komedyen rol arkadaşı.

Çift, aktrisin hamile olduğu yönündeki dedikodulara hafta sonuna kadar sessiz kalmıştı. Ünlü komedyen, geçtiğimiz günlerde Connecticut'ta yaptığı stand-up gösterisinde Johansson'ın hamileliğinden söz etmiş, seyircilere, hamilelik haberini, "Bebeğimiz oluyor, çok heyecan verici" diye açıklamıştı.

Bebek, Colin Jost'un ilk, Johansson'ın ise ikinci çocuğu. Johansson'ın Fransız gazeteci Romain Dauric ile olan evliliğinden Rose adında altı yaşında bir kızı bulunuyor.