Selena Gomez Ruh Sağlığı İçin Sosyal Medyadan Neden Vazgeçtiğini Anlattı
ÜNLÜ STİLİ

Selena Gomez Ruh Sağlığı İçin Sosyal Medyadan Neden Vazgeçtiğini Anlattı

Selena Gomez en gerçek benliğini acımasızca benimsiyor ve verdiği yeni bir röportajda, zihinsel sağlığı, halkın gözleri önünde büyümesi ve hayatını bir sanatçı olarak yaşama amacı hakkında gerçekleri görmeye başladığını söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ağustos 2021

Gomez, Disney'de büyümenin onun için sürekli gerçekten kim olduğunu hesaba katmasını zorlaştırdığını paylaştı. Genç yaşta yaşanan kalp kırıklığı ve hatalarından geçerken, kaçınılmaz olarak zihinsel sağlığı için mücadele vermesine yol açtı ve 2018'de resmi olarak Gomez'e bipolar bozukluk teşhisi kondu. "Bir süre için kendimi bir obje gibi hissettim. ," "Uzun bir süre iğrenç hissettim."

Akıl sağlığının kontrolünü geri kazanmak için Instagram sayfasının feda etmeye karar veren Gomez, 2017'de hem şifresini hem de hesap yönetimini asistanına bıraktı. Gomez, "Telefonumda yok, bu yüzden cezbedici bir şey yok. Birden kendimle olmayı öğrenmek zorunda kaldım. Bu sinir bozucuydu" diyor. "Geçmişte, başkalarının hayatlarına bakarak saatler geçirebilirdim. Bu kişiyi tanımıyorum bile! Artık doğru şekilde bilgi alıyorum." diye ekliyor. Instagram'dan uzak durmasının duygusal olarak iyi geldiğinden ve daha yaratıcı olması için ona alan sağladığını söyledi. "150 milyon insana ulaşabileceğim küçücük bir telefonla yaşıyoruz, artık telefon kullanmayı bıraktım" diye paylaştı. "Bu benim için çok rahatlatıcı oldu."

Karantina sürecinden ilham alan yeni yemek programı Selena + Chef'de en özgün halinden bir şeyler kullandığını ekleyerek dünyaya özgün halini göstermeye çalışıyor.

Gomez kendi kendine, "'İnsanlara yardım edeceksin'" diyor. "Beni gerçekten ayakta tutan şey buydu. Yeterince güçlü olmadığım zamanları olacak ve kendime zarar verecek bir şey yapabilirdim de." Güzellik makyaj serisinin Rare Impact Fund yardım kuruluşu, önümüzdeki on yıl boyunca akıl sağlığı hizmetlerine fon sağlamak için 100 milyon dolar toplamayı hedeflerken, yemek programı sadece ilk iki sezonunda 23 kar amacı gütmeyen kuruluş için 360.000 dolar topladı. "Bağlı olduğum her şeyin bir hayırseverlik yönü var. İçinden iyi bir şey çıkmazsa, bunu devam ettirmeyeceğim. Paraya ihtiyacım yok," diyor. "Benimle, iyilik için savaşmak isteyen insanlara ihtiyacım var."