Zoe Kravitz ve Channing Tatum Söylentileri Yeniden Ateşledi
ÜNLÜ STİLİ

Zoe Kravitz ve Channing Tatum Söylentileri Yeniden Ateşledi

New York'da bisiklete binerken görülen ikili uzun süredir devam eden birlikte olduklarına dair söylentileri yeniden gündeme getirdi. Oyuncular şu anda Kravitz'in ilk yönetmenlik denemesi için birlikte çalışıyorlar.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Ağustos 2021

Instagram

Zoe Kravitz ve Channing Tatum, geçen Ocak ayında ortaya çıkan flört söylentilerini yeniden alevlendirirken NYC'de birlikte görüntülendi. High Fidelity'de yer alan oyuncu ve Magic Mike Çarşamba günü East Village'da fotoğraflandı.Fotoğradlar, Tatum'u bir BMX bisikleti sürerken çiftin birlikte güldüğünü ve vakit geçirdiğini gösteriyor. Bir fotoğrafta Kravitz, bisiklet pedalı çevirirken kolları Tatum'a dolanmış olarak bisiklete biniyor.

Her iki oyuncu da oldukça günlük stillerini koruyordu, Kravitz siyah kolsuz bluz ve kot pantolon giymişti ve elinde yeşil bir çanta taşıyordu. Tatum siyah bir tişört, kot pantolon ve Converse giymişti.

Çift ayrıca Perşembe günü NYC'de buzlu latte yudumlarken de görüldü. Fotoğraflar, kahveleriyle caddede yürürken güldüklerini gösteriyor. Kravitz mavi bir midi elbise ve sarı topuklu ayakkabılar giyiyor, Tatum ise beyaz bir tişört ve kot pantolon giyiyor ve başka bir BMX sürüyor.

Kravitz ve Tatum hakkındaki flört söylentileri, Kravitz'in eski kocası Karl Glusman'dan boşandığının bildirilmesinden günler sonra, geçen Ocak ayında Twitter'ı ateşe verdi. Bir kaynak, bu söylentileri hızla sonlandırdı ve ikilinin çıkmadığını ve bir proje üzerinde birlikte çalıştıklarını söyledi.

Son olarak, Haziran ayında çiftin Kravitz'in ilk yönetmenlik denemesi olan Pussy Island adlı gerilim filminde işbirliği yapacağı bildirildi.

Kravitz, rol için ilk tercihinin Tatum olduğunu ve senaryoyu geliştirmek için birlikte çalıştıklarını söyledi. Çift ayrıca Kravitz'in Tatum'u Crocs giymeyi bırakmaya ikna etmesiyle bu süreçte arkadaş olduklarını ima etti. Kravitz, Tatum'a röportaj sırasında "Sadece iyi bir arkadaş olmaya çalışıyordum Chan" dedi.