Ben Affleck, Tiffany'de Nişan Yüzüklerine Bakıyor
ÜNLÜ STİLİ

Ben Affleck, Tiffany'de Nişan Yüzüklerine Bakıyor

Jennifer Lopez ile yeniden bir araya gelmesi ardından Tiffany'de nişan yüzüklerine göz atması herkesi meraklandırdı. Siz de heyecanlanmadınız mı?

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ağustos 2021

Ben Affleck ve Jennifer Lopez tekrar bir araya geldiklerinden beri, birlikte yaşadıklarına dair birkaç hikaye olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Çocuklarını gezmeye götürüyorlar, bir fransız kıyılarındalar ve sonra da batı kıyısında...Her gün yeni bir macera.

Ve sonra bir gün görüyoruz ki Ben, annesi ve oğlu Samuel ile birlikte Tiffany'deki yüzüklerin yanında dolaşıyorlar. Ve aynı gün, Beyoncé ve Jay-Z'nin Tiffany kampanyası da gündemde! Oldukça olağanüstü. İnsan tam olarak hangisine daha çok şaşırması gerektiğini merak ediyor. Birbirine aşık iki süper yıldızın ilişkilerini bir sonraki aşamaya taşıdıklarına dair bir işaret mi bu yoksa?

Backgrid

Tiffany koleksiyonları her türlü aksesuarın, eşyanın en lüks halini kapsıyor sonuçta! 125.000$'lık bir satranç takımı bile teklif ediyorlar! Yeni bir hobisi için ya da J.Lo'nun ışıldayan tarzı için bir hediye alışverişi de yapıyor olabilirdi.

Backgrid

Ben'in konumunda bir adamın, hiç göz atmadan sessizce olağanüstü bir yüzüğü elde edebileceğini hepimiz biliyoruz. Affleck, ailesiyle birlikte bir alışveriş merkezinde, tıpkı bizim gibi dolaşıyor.

Değeri ne olursa olsun, Ben'in Jen'e sunduğu ilk yüzük, o zamanlar tahmini 2,5 milyon dolar değerinde ve bugün 4 milyon dolar değerinde olan Harry Winston'ının 6.1 karatlık pembe bir elmasıydı. Öyleyse, J.Lo'nun yeni bir yüzüğe daha ihtiyacı olur mu?