2021 MTV Video Müzik Ödülleri'ne Geri Sayım
ÜNLÜ STİLİ

2021 MTV Video Müzik Ödülleri'ne Geri Sayım

2 Eylül'de Brooklyn'deki Barclays Center'dan yayınlanacak geceyi Doja Cat sunacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Ağustos 2021

Doja'nın ödül törenindeki ilk sunuculuğu olacak, ancak VMA'lara ilk çıkışı değil, çünkü geçen yıl televizyon yayınında "Say So" ve "Like That" parçalarıyla bir performans sergiledi. Ayrıca 2020'de ''Moon Person'' en iyi yeni sanatçı ödülünü kazandı.

Bu yıl hem sunuculuk yapacak hem de aday gösterildiği beş kategoride (yılın videosu ve yılın sanatçısı da dahil olmak üzere) kazananlar açıklandığında podyuma çıkma şansına sahip olacak.

Geçen yıl, VMA'lar, etkinliği Barclays Center'da düzenleme planlarının iptal edilmesinden sonra, seyircisiz bir formatta Keke Palmer tarafından ağırlandı. Yapımcılar, bu yıl Barclays'de izleyici kitlesi için herhangi bir plan henüz açıklamadı.

Şu ana kadar yayında performans göstereceği duyurulan diğer sanatçılar arasında Foo Fighters, Shawn Mendes, Twenty One Pilots, Chloe (Halle'siz solo TV çıkışında), Lil Nas X, Lorde, Olivia Rodrigo, Machine Gun Kelly ve Camila Cabello yer alıyor.

Gösteri 12 Eylül'de, ET/PT 20:00'de yayınlanacak. En çok aday gösterilen sanatçılar, yedi adaylıkla Justin Bieber ve altı adaylıkla Megan Thee Stallion. Doja Cat, BTS, Billie Eilish, Giveon, Drake, Lil Nas X ve Rodrigo olmak üzere beş adaylıkla diğer birkaç kişiyle berabere kaldı.