Donda Soru İşaretleriyle Gelmeye Devam Ediyor
ÜNLÜ STİLİ

Donda Soru İşaretleriyle Gelmeye Devam Ediyor

Kim Kardashian, Kanye West'in 'Donda' dinleme partisine neden gelinlik giydi? Kim, Chicago'daki Soldier Field Stadyumu'ndaki etkinlikte Balenciaga haute couture bir elbise giydi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Ağustos 2021

DAVID X PRUTTING /BFA COURTESY O

Kanye West'in yeni albümü Donda'nın gecikmeleri ve hüsranları arasında bir şey daha ilgimizi çekti: West, kalabalık seyircisini daha fazlası nasıl heyecanlandıracağını kesinlikle biliyor. Perşembe günü Chicago'daki Soldier Field Stadyumu'nda düzenlenen üçüncü albüm dinleme partisi için West, beyaz bir Balenciaga haute couture gelinlik giyen eski karısı Kim Kardashian'a evlilik yeminini yeniden canlandırdı.

Zaten kaotik müzik yayınlarının ustası olan West, piyasaya sürüldükten sonra değişikliklere uğrayan 2016 çıkışlı The Life of Pablo' da dahil olmak üzere yeni albümlerinin adını, şarkı listelerini ve tarihlerini hevesle değiştirme geçmişine sahip. Bu nedenle, muhtemelen, West'in evreninde aynı albüm için üç dinleme partisine sahip olmak standart bir durum. Bu süreçte eski sevgiliyle yeniden evlenmek mi? Evet, tabi, neden olmasın.

Albümün bu partisi için Kanye, Balenciaga'nın yaratıcı yönetmeni Demna Gvasalia'yı gösterinin görsel etkisini bir kez daha ele alması için göreve çağırdı. Gvasalia, Kardashian'a Temmuz ayında düzenlediği Balenciaga defilesinden bir gelinlik giydirdi. Geniş beğeni toplayan koleksiyonun finali olarak, yükseltilmiş omuzları ve süslenmemiş duvak ile son derece sade bir gelinlik seçti. Gvasalia'nın couture defilesi, Balenciaga'nın 50 yılı aşkın bir süredir yaptığı ilk gösteriydi ve güzelliği ve derin inceliğiyle alkışlandı. Bazıları alkışların tadını çıkaracak olsa da, Gvasalia vites değiştirdi ve West ile güçlerini birleştirdi. Vetements'ta adını duyuran "kötü çocuk modası" tavrından hiçbir şey kaybetmediğini kanıtladı.

Kardashian Perşembe günü gecenin son şarkısı No Child Left Behind'da sahneye çıkarken, yüksek topuklu ayakkabılarına rağmen elbise onun için çok uzundu. Ama dramatik, neredeyse gerçeküstü bir andı. West, eski karısıyla yüz yüzeydi, evlilik yeminlerini yeniden yürürlüğe koyarken, yüzü opak duvağın altına gizlendi ve Kanye'nin çocukluk evinin bir rekreasyonu da fondaydı. Albümün adını 2007'de ölen sevgili annesi Donda West'ten aldığı göz önüne alındığında, bu hareket aşırı derecede otobiyografik hissettirdi. Kardashian'ın ortaya çıkışı, altı yıllık evliliğin ardından Şubat ayında boşanmış olan eski çiftin tekrar bir araya gelip gelmeyecekleri konusunda spekülasyon da yarattı.

Ayrıca bir West performansı için çıta daha da yükseldi. Zaman zaman tuhaf davranışlarıyla tanınan West, mesajını yayınlarken dikkatleri üzerine çekmede ustadır. Diğer iki dinleme partisinde West, katılımcılara Covid-19 aşıları sunarken, Gap ve West ortaklığındaki koleksiyondan kırmızı bir puffer ile sahneye çıkmıştı.