Bella Hadid'in Yeni Bir İşi Var: Kin Euphorics'in Kurucu Ortağı
ÜNLÜ STİLİ

Bella Hadid'in Yeni Bir İşi Var: Kin Euphorics'in Kurucu Ortağı

Bella Hadid içecek markası Kin Euphorics'i kurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Eylül 2021

İçecek işine giren ünlülerin listesine katılan süper model Bella Hadid, alkolsüz içecek markası Kin Euphorics'i duyurdu. Piyasadaki diğer estetik açıdan hoş, kült-favori içeceklerin aksine, Hadid'in ürünü, sadece birkaç yudumdan sonra ruh halini artırmak ve stresi azaltmak için baştan çıkarıcı bir vaatte bulunuyor.

Alkol içermeyen adaptojenik içeceği ilk olarak 2019 yılında buzdolabında görüp deneyen Bella Hadid, onu dolaba kimin koyduğunu bilmediğini, onları adeta 'evrenin' bir araya getirdiğini söyledi.

Yakın zamanda Kin içeceklerine eklenmesi planlanan lavanta aroması için lavantalar, Hadid ailesinin Pensilvanya'da bulunan çiftliklerinde yetişecek.

Bella Hadid, Instagram hesabından yaptığı uzunca açıklamada şunları söylüyor; "Çoğunuzun bildiği gibi, ergenlik ve yetişkinlik hayatımın çoğunda aşırı depresyon ve endişe yaşadım. 14 yaşımdan beri kendimi daha iyi hissetmek için her şeyi denedim. Yıllarca iş yerinde sosyal içiciliğin ardından iş etkinliği sonrası farklı bağışıklık problemlerinden de muzdarip olmamla birlikte vücudum bana "HAYIR" demeye başladı. Yirmili yaşlarıma geldiğimde yavaş yavaş içime sızan bir şeydi kaygı. Sinirlerimi yatıştırmak için bir içki içmeden dışarı çıkmak benim için zorlaştı, bu da beni hiç dışarı çıkmamaya itti. Bu yüzden kış uykusuna yattım. Sürekli bu sosyal rejimi zorlayan bir hayat ve her gün 13 saat çalışmayla bunun benim için sürdürülebilir bir hayat olmadığını biliyordum. Bu yüzden kronik bitkinliğime, depresyonuma ve kaygıma yardımcı olacak bütünsel bir şey aradım ve araştırdım. Kendime ve evrene bu düşük titreşimin tam da kalmam gereken yer olduğunu sordum. Ta ki evren beni Jen ve KIN'e getirene kadar!"