Tom Holland'dan Zendaya'ya Tatlı Bir Doğum Günü Kutlaması
ÜNLÜ STİLİ

Tom Holland'dan Zendaya'ya Tatlı Bir Doğum Günü Kutlaması

İkili gittikçe daha da tatlı görünüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Eylül 2021

Zendaya, bu sabah çok konuşulan erkek arkadaşı Tom Holland'dan çok güzel bir doğum günü kutlaması aldı. Örümcek Adam, kendisinin ve MJ'nin bir fotoğradını yayınladı. Görüntü, MCU çekimlerinde, makyaj aynasına bakan ikiliyi kareye alıyor. Zendaya kameranın arkasındayken, Örümcek Adam Holland'ın omzuna kafasını yaslıyor.

"MJ'im, İyi ki doğdun. Uyanınca beni ara,xxx".

Eski Disney yıldızının ve Brit'in 2017'de Spider-Man: Homecoming'de rol almasından bu yana çıktıkları söyleniyor. Her iki oyuncu da ilişkileri hakkında açıkça konuşmasa da bu yazın başlarında Los Angeles'ta bir arabada öpüşürken görüntülendiler. Ayrıca akşam yemeğine çıktıklar ve bir arkadaşlarının düğününe birlikte katıldıkları bildirildi.

Z, 25. yılının ilk saatlerini başka bir sette, Euphoria'nın merakla beklenen ikinci sezonunu çekerek geçirdi. Instagram Hikayesinde gece yarısı çekimlerinin bir fotoğrafını paylaştı ve altına "Doğum günümü geçirmeyi tercih edeceğim başka bir yer yok… 20 dakika daha kaldı" yazdı.

Emmy ödüllü Zendaya, aksiyonun filmini bu sonbaharda bilim kurgu filmi Dune'da da rol alarak beyaz perdeye geri dönecek. Ancak son zamanlarda Empire'a söylediğine göre bu çok büyük bir rol değil. "Bu filmde benim rolüm çok çok küçük ve bu yüzden filmi görmek için çok heyecanlıyım."

Aynı röportajda, rol arkadaşı Timothée Chalamet hakkında da konuştu. " Tanıştığımızda birbirimizi uzun süredir tanıyormuş gibi hissettim, sanki en yakın arkadaşımla büyüyormuş gibi. Gerçekten çok iyi arkadaş olduk. Belli ki çok yetenekli ve işi konusunda gerçekten tutkulu ve çok ciddiye alıyor. Bu devasa filmi çekerken o olmasa dehşete düşerdim, ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Ama o bu durumu zarafetle ele alıyor. Harika biri" dedi.