Angelina Jolie: Ailemin iyileşmesini istiyorum
ÜNLÜ STİLİ

Angelina Jolie: Ailemin iyileşmesini istiyorum

Angelina Jolie, yeni bir röportajda Brad Pitt ile boşanması ve velayet savaşını hakkında konuştu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Eylül 2021

Angelina Jolie, Brad Pitt'le olan evliliğindeki geçmiş sorunları anlattı. Oyuncu, Pitt ile yaptığı insani yardım çalışmaları ve Uluslararası Af Örgütü'nün yeni kitabı, Haklarınızı Bilin ve Onları Talep Edin üzerine bir Guardian röportajında boşanmasını ve devam eden velayet savaşını ele alıyor.

Ayrıca Harvey Weinsten ile olan geçmiş deneyiminden de bahsederek, 1998 yapımı Playing by Heart filminde çalışırken kendisine yönelik cinsel taciz iddiasının "geçersiz" olduğunu söyledi; "Kaçmak zorunda olduğum bir şeydi. Uzak durdum ve insanları onun hakkında uyardım. Bu konuda harika olan ilk kocam Jonny'ye bu haberi diğer erkeklere yaymasını söylediğimi hatırlıyorum (kızların onunla yalnız gitmesine izin vermeyin). Benden The Aviator'ı yapmam istendi ama hayır dedim çünkü işin içindeydi. Onunla bir daha asla ilişki kurmadım ya da çalışmadım. Brad'in yapması benim için zordu."

Jolie, Pitt'in cinsel saldırıyı bilmesine rağmen 2012 yapımı Killing Them Softly filminde yapımcı olarak çalışmak için Weinstein'a başvurduğunu söyledi. "Bu konuda kavga ettik. Elbette acıttı," dedi. Ayrıca filmin tanıtım etkinliklerinden kaçındığı bildirildi.

Angelina Jolie, Brad Pitt ile ilişkisi ve evliliği süresince hem kendisinin hem de çocuklarının güvenliğinden endişe ettiğini söyledi. The Guardian'a konuşan 46 yaşındaki altı çocuk annesi Jolie, Pitt ile süren velayet davası nedeniyle bu konu hakkında daha derin açıklamalar yapamayacağını da sözlerine ekledi.

VELAYET DAVASINI 'KORKUNÇ' DİYEREK NİTELEDİ
Brad Pitt ile altı çocuğun velayeti için aralarında süren davayı "korkunç" diye nitelendiren Angelina Jolie, Pitt ile en büyük oğlu Maddox arasında uçakta yaşandığı ileri sürülen şiddet olayına da değindi. Jolie, "Olaylar uçakta uygulanan sözlü ve fiziksel şiddetle başlamadı. Olay bundan çok daha karmaşık" diyerek sözlerini sürdürdü.

'BOŞANMA KARARINI KOLAY ALMADIM'
Angelina Jolie, Brad Pitt'ten boşanma kararını kolay almadığının da altını çizdi röportajda. "Çocuklarımın babasından ayrılma kararı almak, öyle bir pozisyonda bulunmak bana çok şeye mal oldu" diyerek o süreçte yaşadığı zorlukları ifade etti. Jolie, "Ailem ve çocuklarımın babası için iyilik ve huzur diliyorum. Biz her zaman bir aile olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.