Sürpriz! Lily Collins ve Charlie McDowell Evlendi
ÜNLÜ STİLİ

Sürpriz! Lily Collins ve Charlie McDowell Evlendi

Emily in Paris'in yıldızı, uzun zamandır süren aşkı yönetmen Charlie McDowell ile hafta sonu Colorado'daki Dunton Hot Springs'te gizli bir törenle evlendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Eylül 2021

Instagram

Collins, çiftin düğününden bir dizi çarpıcı fotoğraf paylaştığı Instagram'da, nikah haberlerini doğruladı. Gelin, özel günü için uzun kollu, dantel süslemeli zarif bir Ralph Lauren elbisesi giyerken, damat klasik siyah bir smokin içinde zarif görünüyordu.

Collins, paylaşımın yanında, "Hiçbir zaman başkasının yanında olmayı senin yanında olmaktan daha fazla istemedim ve şimdi senin karın olacağım" diye yazdı. "4 Eylül 2021'de resmen sonsuza kadar birbirimiz olduk. Seni seviyorum.⁣"

Başka bir gönderide Collins, zarif bir pelerin de dahil olmak üzere klasik gelin görünümünün yakın çekimini paylaştı. Oyuncu, saçlarını ortasından ayrılmış şık bir topuz haline getirdi ve iddialı elbiseye eşlik edecek doğal bir makyaj yaptı. Collins, "Hiç bu kadar mutlu olmamıştım" diye tatlı bir fotoğraf daha paylaştı.

Collins ve McDowell geçen yıl yazar-yönetmen oyuncuya karantina sırasında gerçekleştirdikleri yolculuk sırasında evlenme teklif edince nişanlandılar.
Collins, "Hayatım seni bekliyordu ve bir ömrü birlikte geçirmek için sabırsızlanıyorum." "Belirsizlik ve karanlık zamanında hayatımı aydınlattın. Seninle olan maceramı sonsuza dek yaşatacağım. "