Rihanna, Met Gala After Party'ye Ev Sahipliği Yapıyor
ÜNLÜ STİLİ

Rihanna, Met Gala After Party'ye Ev Sahipliği Yapıyor

Herkes tüm planlarını iptal etsin, RiRi partiyi ele geçiriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Eylül 2021

Met Gala bu yıl geri döndü, ancak işler biraz farklı görünecek. Bazen "moda balosu" olarak da bilinen gala, Metropolitan Museum of Art'ın Kostüm Enstitüsü için para topluyor. Kıyafet kuralları her zaman enstitünün o yılki en büyük moda sergisine dayanıyor ve tasarımcılara ve ünlü konuklarına kırmızı halıda kendilerini göster şansı veriyor. (Temanın Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination olduğu yılı ve Rihanna'nın papa gibi giyindiği yılı asla unutmadık.)

Etkinlik genellikle Mayıs ayının ilk Pazartesi günü gerçekleşir, ancak 2020'de müze pandemi nedeniyle partiyi iptal etmek zorunda kaldı. Sonuç olarak, moda dünyasının en büyük isimlerinin 2020'nin temasına tanık olmadık, ancak izleyiciler müzedeki kürasyonu güvenli bir sosyal mesafeden görebildiler.

2020'yi telafi etmek için bu yıl müze iki gala düzenliyor: biri Eylül'de diğeri ilkbaharda. Tema Amerikan modası ve sergi olarak ikiye bölündü. Yakın tarihin en unutulmaz Met Gala anlarından bazılarından sorumlu olan şarkıcı ve ikon, İdris ve Sabrina Elba'nın 2019 ayak izlerini takip ederek bu yılki after party'ye ev sahipliği yapacak.

7 Eylül'de Rihanna, etkinliğin ana partisi ardından Met Ball'un özel yıllık galasını düzenlemek için konuksever Richie Akiva ile birlikte çalıştığını bildirdi. Rihanna, haberi Instagram Hikayesi'nde resmileştirdi. " MET Balosu ardından bir parti planlıyorsanız...planmayın" diye yazdı.

Davet üstünde belirtildiği üzere, etkinlik 13 Eylül Pazartesi günü saat 23:00'te gerçekleşecek.