Britney Spears ve Sam Asghari Nişanlandı
ÜNLÜ STİLİ

Britney Spears ve Sam Asghari Nişanlandı

Pop yıldızı, sürpriz bir Instagram gönderisinde yeni nişan yüzüğünü gösterdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Eylül 2021

Britney Spears için tebrikler! İkonik şarkıcı, uzun zamandır erkek arkadaşı, model ve fitness eğitmeni Sam Asghari ile resmi olarak nişanlandı. Pop yıldızı, şimdiki nişanlısından gelen yeni elmas nişan yüzüğünü gösterdiği sürpriz bir Instagram gönderisiyle büyük haberi verdi.

Spears, Instagram gönderisinin yanına "Buna inanamıyorum !!!!!!" yazdı, ayrıca kırmızı bir fransız manikürünü ve yeni boyanmış saçlarını da sergiledi. Videoda Spears, Asghari'nin yanında gülümsüyor ve hayranlarının New York'lu Roman Malayev tarafından tasarlanan yeni yüzüğünü gösterirken yeni eşini öpüyor.

Asghari'nin menajeri Brandon Cohen, yaptığı açıklamada, "Çift uzun süredir devam eden ilişkilerini bugün resmileştirdi ve kendilerine ifade edilen destek, bağlılık ve sevgiden derinden mutlular" diyerek çiftin nişanlandığını doğruladı. Ayrıca sosyal medyada bir kutlama yazısı paylaşan Ashgari, . gönderiye sadece iki emoji ile " @britneyspears" yazdı.

İkili, Spears'ın "Slumber Party" klibinin setinde bir araya geldikleri 2016'dan beri birlikteler. O zamandan beri Asghari, 13 yıllık baskısını sona erdirmek için mahkemede babası Jamie Spears ile savaşırken, hayatının en duygusal olarak zorlu yıllarında Spears'ın yanında kaldı. Bu yaz duygusal bir mahkeme konuşmasında Spears, daha fazla çocuk büyütmek istediğini, ancak bunun konservatörlüğün kısıtlamaları nedeniyle yasaklandığını açıkladı.