Zendaya 2021 Met Gala'ya Neden Katılmadı?
ÜNLÜ STİLİ

Zendaya 2021 Met Gala'ya Neden Katılmadı?

Son dönemin en şık ve stil sahibi ünlülerin başında gelen Zendaya'nın Met Gala'ya katılmamak için çok geçerli bir sebebi vardı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Eylül 2021

Dünyaca ünlü yıldızların akın ettiği MET Gala 2021'de Zendaya'nın yokluğu anında hissedildi. Çünkü yıldız son dönemde yaptığı doğru tercihler ile adeta takip tanımaz bir şıklık sergiliyor.

Zendaya bu yıl modanın en büyük gecesini es geçiyor. Genç yıldız ve dikkat çeken Met Gala katılımcısı bu yılki geceyi kaçırarak bizleri kendisinden ve uzun süredir stilisti Law Roach ile devam ettirdiği yeni bir moda anından mahrum bırakıyor. Yokluğu hissedilse de, oyuncunun çok iyi bir nedeni var: Euphoria'nın merakla beklenen ikinci sezonunu çekiyor.

Zendaya, Venedik Film Festivali'nde Dune'un dünya prömiyerine katılımı sırasında MET Gala'ya katılamayacağını açıklamıştı; "Euphoria'da olacağım . Hayranlarım bana çok kızgın. Ne yazık ki [Met Gala]'ya katılamayacağım çünkü Euphoria için çalışacağım. Keşke yapabilseydim, özellikle de bu moda ikonunun ev sahipliği için." dedi ve bu yıl galaya ev sahipliği yapanlardan biri olan Chalamet'i işaret etti.

Yıldızın Euphoria setine dönüşü, 93 karat Bulgari zümrüt kolyeli özel bir deri Balmain elbisesi de dahil olmak üzere birkaç çarpıcı kırmızı halı kıyafeti giydiği Venedik Film Festivali'ne katılmak için ara vermesinin ardından geldi.