Britney Spears Instagram'a Ara Verdi
ÜNLÜ STİLİ

Britney Spears Instagram'a Ara Verdi

Britney Spears nefes alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Eylül 2021

Pop yıldızı Britney Spears'ın hayranları Instagram hesabının devre dışı kaldığını hemen fark etti. Spears, sayfasını ve içeriğini kaldırdıktan sonra, hiçbir şeyin ters gitmediğini ve erkek arkadaşı Sam Asghari ile nişanlanmasının ardından sadece bir sosyal medya temizliği istediğini tweetledi.

Şarkıcı, "Endişelenmeyin millet… nişanımı kutlamak için sosyal medyaya biraz ara verdim!!!! Yakında döneceğim" diye yazdı.

Bir kaynak ayrıca People'a Spears ile ilgili her şeyin yolunda olduğunu ve hayranların onun sosyal medya platformunda yokluğu konusunda endişelenmemesi gerektiğini söyledi. Kaynak, "[Britney] birçok ünlünün yaptığı gibi bir ara veriyor" dedi. "Bu onun kararıydı ve başka hiçbir şey yorumlanmamalı. Hukuken ve kişisel olarak harika bir yerde."

Spears, geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir Instagram gönderisiyle hayranlarına, erkek arkadaşıyla resmi olarak nişanlandığını duyurarak, Forever Diamonds NY'den dört karat, yuvarlak kesim pırlanta yüzüğünü göstermişti. Yıldızın nişanıyla ilgili "kendinden geçmiş" olduğunu ve yanında Asghari ile bir gelecek kurmayı dört gözle beklediğini bildirildi.

Asghari'ye gelince, model ve fitness eğitmeni kısa süre önce Men's Health için yaptığı bir röportajda Spears ile olan ilişkisinden bahsetti. "Ben sadece onun mutlu olmasını istiyorum. Onu mutlu eden bir şey varsa yaparım. Tartışmayacağım. Ne diyorlar? 'Mutlu eş, mutlu hayat'."