Kim Kardashian Met Gala Kostümünü Savundu
ÜNLÜ STİLİ

Kim Kardashian Met Gala Kostümünü Savundu

“Baştan aşağı bir tişörtten daha Amerikalı ne olabilir?!"

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Eylül 2021

Kim Kardashian'ın Met Gala kostümünü bazıları "tatsız" olarak nitelendirirken, bazıları ise onu bariz yoldan gitmediği için övdü.

Kim Kardashian, New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi'nde gerçekleşen 2021 MET Gala'ya yüzü dahil tüm vücudunu kapatan Balenciaga imzalı bir kostümle katılmıştı.

"Kim'in bu görünüşü, yeni bir alt kültür ve moda ifadesi gibi. Logo yok, yüz yok ama herkes onun o olduğunu biliyor" diye yorumlansa da Met Gala'nın Amerikan modasına odaklanan temasıyla ne kadar alakalı olduğu Instagram, Twitter ve TikTok'ta uzunca sorgulandı.

Kardashian ise Instagram hesabından eleştirilere şöyle cevap verdi: "Baştan aşağı bir tişörtten daha Amerikalı ne olabilir?!"

Tartışmalı görünüm Balenciaga'nın kreatif direktörü Demna Gvasalia tarafından tasarlandı. Kostüm, Kardashian'ın şık uzun atkuyruğu dışında hiçbir yerini göstermiyordu. Kıyafet, yün ve uyumlu eldivenlerle giyilen bir tulumun üzerine bir T-shirt elbiseden ibaretti.

Bir kullanıcı TikTok'ta şunları söyledi: "Zorlu, düşündürücü ve belirsiz. Kim yüzünü, vücudunu veya herhangi bir tanınabilir özelliğini göstermedi, ama dünya onun Kim Kardashian olduğunu hemen anladı. Yaratılan siluet, pop kültürü ve Amerikan kültüründe çok aşina olduğumuz bir siluet."

Başka bir kullanıcı, kırmızı halıda daha politik olmak için bir fırsat olabilecekken konukları güvenli davrandıkları için eleştirirken, bir diğeri belki de anonimliğin Kim'in kendi Amerikan bağımsızlığının versiyonu olduğuna dikkat çekti - dünyanın en çok fotoğrafı çekilen kadınlarından biri olarak.