Prens Harry ve Meghan Markle En Etkili 100 Kişi Listesinde
ÜNLÜ STİLİ

Prens Harry ve Meghan Markle En Etkili 100 Kişi Listesinde

Sussex Dükü Prens Harry ve Düşesi Meghan Markle Time dergisinin en etkili 100 kişi listesinde yer aldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Eylül 2021

Sussex Dükü ve Düşesi, bu yıl Time dergisinin prestijli 100 En Etkili Kişi listesinde yer aldı. Derginin kapağında yer ala çiftin uyumlu monokrom kıyafetler giymesi dikkat çekti. Harry'nin tamamen siyah ve Meghan'ın beyaz bir gömlek ve pantolon içinde sakinleştirici bir ormanlık alanında önünde poz verdiği görülüyor. Bu aynı zamanda Meghan ve Harry'nin birlikte ilk dergi kapağına işaret ediyor.

Şef José Andrés çift hakkında, sayının içinde yer alan kısa bir makalesinde, "Medya prodüksiyonu yoluyla sessizlerin sesini veriyorlar" dedi. Kar amacı gütmeyen ortaklarla el ele, ihtiyacı olan topluluklara yardım etmek için risk alıyorlar. ABD'deki Siyah kadın ve kızlara zihinsel sağlık desteği sunuyorlar ve Hindistan ve Karayipler'deki doğal afetlerden etkilenenleri besliyorlar." dedi.

Andrés, World Central Kitchen ile toplum merkezleri inşa etmek için geçen yılın sonunda Sussex'lerle ortaklık kurdu. "Herkesin tanımadığı insanlar hakkında bir fikrinin olduğu bir dünyada, dük ve düşes tanımadıkları insanlara şefkat gösterirler. Sadece fikir beyan etmezler. Mücadeleye doğru koşarlar."

Time, Prens Harry ve Meghan'ın, ağaçların arasında el ele yürüdüğünü, hem gülümsediğini hem de yeşilin farklı tonlarında giyindiğini gösteren başka bir görüntü daha paylaştı.

2020'nin başında kıdemli kraliyet ailesi görevlerinden ayrılan Sussex'lere, listede şarkıcılar Dolly Parton ve Britney Spears, aktris Kate Winslet, Rus avukat Alexei Navalny ve tenisçi Naomi Osaka gibi diğer önemli isimler katılıyor.