Beyonce ve Jay-Z'nin 500 Milyon Dolarlık Avrupa Turu
ÜNLÜ STİLİ

Beyonce ve Jay-Z'nin 500 Milyon Dolarlık Avrupa Turu

Beyonce ile Jay-Z, arkadaşlarıyla birlikte kiraladıkları Jeff Bezos'a ait lüks tekneyle Avrupa turu yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Eylül 2021

2008 yılından bu yana evli olan şarkıcı Beyonce ile rapçi Jay-Z, güneşin ve denizin keyfini çıkarmaya devam ediyor. Arkadaşlarıyla birlikte Avrupa tatili yapan çift, geçtiğimiz gün kiraladıkları tekneyi Fransa açıklarında demirledi.

Toplam servetleri bir milyar doların üzerinde olan Beyonce ve Jay-Z'ye bu seyahatte Amerikalı oyuncu Richard Lawson da eşlik etti.

2008'de nikah masasına oturan ve Blue Ivy, Sir ve Rumi adında üç çocukları olan çift, teknedeki keyifli anlarını da sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Beyonce ve Jay-Z'nin tatilinin yanı sıra denize açıldıkları tekne de onlar kadar ilgi gördü. Dünyanın en zengin iş insanlarından biri Jeff Bezos'a ait olan bu teknenin büyüklüğü ve sahip olduğu olanaklarla da dikkat çekti.

Bezos'a 354 milyon dolara mal olduğu iddia edilen tekne, aynı zamanda ona 500 milyon dolar civarında bir gelir getiriyor. Bu yatı kiralayan ünlü isimler, sahip olduğu bütün olanaklardan faydalanarak lüks bir tatil yapıyor.

Jeff Bezos'un yatı, dünyanın en büyük ve en yüksek teknik olanaklara sahip yatı olarak bilinen Black Pearl'den (Siyah İnci) esinlenilerek inşa edildi. 127 metre uzunluğundaki yatın birçok diğer olanağının yanı sıra bir helikopter pisti de bulunuyor.