Adele, Rich Paul ile İlişkisini Doğruladı
ÜNLÜ STİLİ

Adele, Rich Paul ile İlişkisini Doğruladı

Adele, spor menajeri Rich Paul ile olan romantizmini Instagram'da doğruladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Eylül 2021

33 yaşındaki şarkıcı Adele, Los Angeles'taki bir etkinlikte fotoğraf kabininde kendisinin ve Paul'ün göründüğü siyah beyaz bir fotoğrafını paylaştı ve kırmızı bir kalp emojisi ekledi.

Adele, bir çift altın ve inci küpeyle kombinlediği dramatik beyaz kabarık kollu siyah bir Schiaparelli elbisesi giyerken, Rich ise göz alıcı suareleri için kadife bir takım elbise giydi.

Çift, son birkaç aydır birlikte fotoğraflandı, ancak bu, Adele'in ilişkilerini ilk kez kamuoyuna açıklayışı oldu.

39 yaşındaki Paul, United Talent Agency'ye (UTA) bağlı Klutch Sports'un kurucusu ve 2020'de dünyanın en güçlü dokuzuncu spor ajanı olarak seçildi. Müşterileri arasında LeBron James, Philadelphia 76ers oyuncusu Ben Simmons, Los Angeles Lakers yıldızı Anthony Davis ve Golden State Warriors oyuncusu Draymond Green yer alıyor.

Bu arada, Adele'in Simon Konecki'den boşanması, ayrıldıktan iki yıl sonra Mart 2021'de sonuçlandı. İlk olarak, yedi yıl sonra 2019'da ayrıldıklarını açıkladı. People tarafından elde edilen belgelere göre çift, sekiz yaşındaki oğulları Angelo'nun yasal ve fiziksel velayetini paylaşıyor ve iki taraf da eş desteği ödemiyor.