Blake Lively ve Ryan Reynolds'tan 1 Milyon Dolarlık Bağış
ÜNLÜ STİLİ

Blake Lively ve Ryan Reynolds'tan 1 Milyon Dolarlık Bağış

Blake Lively ve Ryan Reynolds, medeni hakları desteklemek için imkanlarını yeniden kullanıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Eylül 2021

Pandemi boyunca pek çok kuruluşa bağışta bulunan Blake Lively ve Ryan Reynolds, ACLU (Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği) ve NAACP'ye (Siyahi İnsanların Gelişmesi İçin Ulusal Birlik) 1 milyon dolar bağışladı.

Reynolds, Instagram Story aracılığıyla, kendisinin ve eşi Blake Lively'nin 8 Ekim'e kadar sürecek bir bağış kampanyası için Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği ve NAACP Yasal Savunma ve Eğitim Fonu'na 1 milyon dolardan fazla bağışta bulunduğunu duyurdu. İkili, fonları kuruluşlar arasında eşit olarak bölüştürüyor ve bağışları karşılama sözü vererek sosyal eşitlik için mücadeleye girişiyor.

Reynolds, hikayesinde "Bunu başlatmaktan onur ve heyecan duydum. ACLU ve NAACP Yasal Savunma ve Eğitim Fonu'na hakları savunan ve sivil özgürlükleri koruyan yorulmak bilmeyen çalışmalarınız için teşekkür ederiz." diye yazdı. Reynolds ayrıca haberi Twitter'da paylaştı: "Hala sana inanıyoruz 2021. Hadi Aclu ve NAACP'nin bunu değiştirmesine yardım edelim."

Lively ve Reynolds, NAACP'nin aktif destekçileri; Geçen yıl George Floyd'un 25 Mayıs 2020'de ölümünün ardından örgüte 200.000 dolar bağışta bulundular. Ayrıca, pandeminin etkisiyle mücadele etmek için evsiz hayır kurumları ile Feeding America ve Food Banks Canada da dahil olmak üzere çeşitli gıda bankaları ve kuruluşlarına 1 milyon dolardan fazla bağışta bulundular.

Çift, geçen ay Haiti'deki depremin ardından, eğitim, sağlık, su, altyapı ve ekonomiden yararlanmaya adanmış kar amacı gütmeyen Hope for Haiti de dahil olmak üzere dört ayrı yardım kuruluşuna 10.000 dolar bağışladı.