Meghan Markle'ın Çantasındaki Gizli Mesaj
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle'ın Çantasındaki Gizli Mesaj

Meghan Markle'ın kullandığı çanta yıllar önce Dior tarafından Prenses Diana'ya ithaf edildi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Eylül 2021

Kraliyet ailesi genellikle kıyafetleri üzerinden mesaj vermeyi tercih eder ve Meghan Markle da bir istisna değildir.

Meghan Markle ve Prens Harry, New York'taki Global Citizen konserinde Covid aşısı eşitliğini teşvik etmek için konuşma yaptı. Dük ve Düşes etkinlikten ayrıldığında Meghan, beyaz Valentino elbisesinin üstüne siyah bir palto giydi ve siyah Dior çantasını taktı. Ancak çanta sıradan değil ve birkaç özel dokunuşa sahip.

İlk olarak, Dior çantaya daha yakından bakıldığında, çantanın ortasında bir monogram var. Kartal gözlü bir Twitter kullanıcısı harfleri gördü ve "DSSOS" diye yazdı. "Sussex Düşesi"nin kısaltması. DSS, "duchess", "of" için O ve "Sussex" için S anlamına gelir.

Çantadaki mesaja ek olarak, çantanın kendisi de kendi özel anlamını taşıyor. Çanta, markanın Lady Dior çantasının bir yenilenmesi olan Christian Dior'un Lady D-Lite çantasıdır ve bu çanta Meghan'ın kayınvalidesi yani Prens Harry'nin annesi Prenses Diana'nın adını alıyor.

1995 yılında Fransız First Lady'si tarafından Diana'ya hediye edilen siyah Dior çantayı prenses çok severek uzun süre kullandı. Dior, 1996 yılında resmi olarak çantaya Diana adını verdi ve ilk iki üretim yılında çantanın 200.000 sattığı bildirildi.