Céline Dion'un Hayatı Belgesel Olmaya Hazırlanıyor
ÜNLÜ STİLİ

Céline Dion'un Hayatı Belgesel Olmaya Hazırlanıyor

Müzik ve stil ikonu Céline Dion, kişisel hayatı ve kariyer yolculuğuna odaklanan kendi belgeselini çekmeye hazırlanıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Ekim 2021

Bir basın açıklamasına göre, "belgesel, pop müzik tarihinin en kısa sürede tanınan, en çok saygı duyulan ve başarılı sanatçılarından biri için çekilecek. Ayrıca "Dion'un tam katılımı ve desteğiyle" gerçekleşecek.

Oscar adayı Amerikalı film yapımcısı Irene Taylor tarafından yönetilen isimsiz projenin yapımcılığını Sony Music Entertainment'ın (SME) Premium İçerik bölümü ile Sony Music Entertainment Canada ve Vermilion Films üstlenecek. Dion, "Hayranlarıma her zaman açık bir kitap oldum ve duyarlılığı ve düşünceli yaratıcılığıyla Irene'nin, herkese daha önce görmedikleri bir parçamı gösterebileceğini düşünüyorum" dedi. "Hikayemi en dürüst ve en içten şekilde anlatacağını biliyorum."

"Because You Loved Me", "The Power of Love" ve Titanic'in tema şarkısı "My Heart Will Go On" gibi hit single'larıyla tanınan Dion, dünya çapında 250 milyondan fazla albüm sattı ve o günden bu yana birçok ödül kazandı. Taylor, belgesel için yaptığı röportajda Dion'un hikayesi hakkında daha fazla şey keşfetmeyi umuyor.

Taylor, "Céline Dion gibi efsanevi bir sanatçıyla bu yolculuğa çıkmak, bir film yapımcısı olarak benim için olağanüstü bir fırsat" dedi. "Hayatını ve eşsiz kariyerini inceleme erişimim olması, dünyayla paylaşmayı dört gözle beklediğim ikonik, küresel bir süperstarın çok yönlü bir portresini yaratmama izin verecek."

Resmi bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Daha fazla ayrıntı için beklerken, bizi okumaya devam edin.