Adele, Yaklaşan Albümünün Çıkışını Gizemli İmalar ile Mi Yapıyor?
ÜNLÜ STİLİ

Adele, Yaklaşan Albümünün Çıkışını Gizemli İmalar ile Mi Yapıyor?

Hayranları, Adele'in yeni albümünün yakında gelebileceğini söylüyor. Dünya çapında, Dubai, İrlanda, Fransa, İtalya ve ABD dahil olmak üzere ''30'' yazan bir dizi gizemli reklam panosu dünyanın çeşitli ikonik lokasyonlarına yansıtıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ekim 2021

Sosyal medyada bir çok kişi, şarkıcının merakla beklenen dördüncü stüdyo albümünün yıl sonuna kadar piyasaya çıkacağına oldukça ikna. Billboard'a göre, The Morning Hot Tub ve Stingray Hit List Countdown'dan Kanadalı radyo sunucusu Mauler'in, silinen "Yeni Adele. Bu hafta" tweet'ini ve ardından Billboard Charts hesabının Adele'in grafik istatistiklerinin bir listesini yayınlamasıyla söylenti başladı. Daha sonrasında, hayranlari reklam panolarını ve "30" yazan projeksiyonları gördü.

Adele'in tüm albüm adları sayılardan oluştuğundan ve Adele ayrıca 2019'daki 31. doğum günü gönderisinde olası bir albüm adı olarak "30"dan bahsettiğinden, hayranlar nefeslerini tuttu bekliyor.

Yeni albüm, Adele'in iki Grammy ödülü kazanan 2016 yılına ait albümü 25'in ardından altı yıl sonra çıkan albümü olacak. Adele'in yaklaşan albümünün haberi ilk olarak geçen Haziran ayında, bir kişinin şarkıcının "yeni albümünü kaydetmek için stüdyoda aylar geçirdiğini" ve "dünyanın bunu duyması için heyecanlı olduğunu" söylemesiyle çıktı. Kaynak ayrıca, şarkıların iddiaya göre 2019'da 30 yaşında ayrıldığı eski kocası Simon Konecki ile boşanmasının ayrıntılarını içereceğini söyledi.

33 yaşındaki sanatçı, Ekim 2020'de Saturday Night Live'daki ev sahipliği sırasında albümden kendisi de söz etti. Monologu sırasında, aynı zamanda gecenin müzikal konuğu olmamasının nedenine değinerek, "Albümüm bitmedi ve İkisini birden yapmaktan çok korkuyorum."

Şarkıcının ekibi henüz söylentileri veya reklam panolarını hakkında bir açıklamayı ele almadı. #AdeleIsComing olup olmadığını görmek için sanırım Adele'in kendisinden onay beklememiz gerekecek.