Bennifer'dan Tam Destek
ÜNLÜ STİLİ

Bennifer'dan Tam Destek

J.Lo, yaklaşan filmi The Tender Bar'ın çekimlerinde Ben Affleck'e eşlik ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Ekim 2021

Jennifer Lopez, partneri Ben Affleck'i desteklemeye ve paparazzilere de gözdağı vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Lopez, Ben'in yaklaşmakta olan filmi The Tender Bar'ın gösterimi için Batı Hollywood'daki Pacific Design Center'da Affleck ile el ele görüldü. Alışılmadık derecede sade görünen J.Lo, tamamen siyah bir stille görüldü; uyumlu bir kazak ve diz boyu çizmeler giydi ve bir Valentino çanta, koyu kahverengi güneş gözlüğü ve imzası olan altın halka küpeleriyle stilini tamamlamıştı.

Çifte, gösterim süresince Affleck'in başrol oyuncusu ve filmin yönetmeni ve yapımcısı George Clooney'nin katıldığı bildirildi.

Çift, kariyerleriyle meşgul oldukları için birbirlerini görmeye kısa bir ara vermiş olsa da, geçen hafta sonu Lopez'in Central Park'taki Global Citizen Live performansından önce New York'ta romantik bir gezintide görüldüler. Pazar gezileri ayrıca, Eylül ayı başlarında Venedik Film Festivali'nde, Affleck'in yakında çıkacak filmlerinden biri olan The Last'in galasından önce kırmızı halıda koordineli stilleriyle yürüdükleri gösterimleri izledi.