Bella Hadid 25. Doğum Gününü Kutladı
ÜNLÜ STİLİ

Bella Hadid 25. Doğum Gününü Kutladı

Bella Hadid, 25. doğum gününde büyük sevgi gösterileri gördü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ekim 2021

9 Ekim 1996 doğumlu olan Bella Hadid doğum gününde arkadaşları ve ailesinden çok sayıda övgü aldı. Ablası Gigi Hadid, Bella'nın bir yaşındaki kızı Khai'yi tutarken çekilmiş tatlı bir fotoğrafını yayınladı. Teyze ve yeğen ikilisi balonlara bakarken sırtlarını kameraya dönmüş ve ailenin fotoğraflarda kız çocuğunun yüzünü saklama pratiğini sürdürmüşler.

Gigi Hadid paylaştığı fotoğrafa "Bugün ve her gün seni kutluyoruz. O benim küçük kız kardeşim ama aynı zamanda ruhani bir korumanın havai fişekleri ve bir teyze olarak sonsuza kadar koruyucu. Gelişimini izlemekten büyük gurur duyuyorum ve kendin için yarattığın her şeyin sana hak ettiğin neşe ve ışığı getireceğini biliyorum! Seni her güneş turunda daha çok seviyorum." notunu düştü.

Hadid ailesi de yürekten doğum günü anılarını paylaştı. Model Anwar Hadid, kameraya gülümseyen kız kardeşinin samimi bir fotoğrafını yayınladı ve "Seni seviyorum ablacığım! Her zaman senin yanında olacağım, arkadaşım olduğun ve olduğun kişi olduğun için teşekkür ederim. Bana her gün ilham veriyorsun!" diye yazdı.

Dua Lipa ise birlikte bir fotoğraflarını paylaşarak "Bu ışık huzmesinin doğum günü kutlu olsun" dedi.

Yolanda Hadid, Bella'ya dönüştüğü "esnek genç kadın"la gurur duyduğunu söyleyen uzun bir notla birlikte, Bella'nın bebek ve çocukluk resimlerinden oluşan bir slayt gösterisi yayınladı. "Bana anneliğin en büyük hediyesini verdiğin ve kendimle ilgili çok şey öğrenirken sana rehberlik etmeme izin verdiğin için teşekkür ederim... Seni sevdiğimi ve desteklediğimi bilerek, güneşin etrafında mutlu ve sağlıklı bir sonraki yolculukta sana mutlu ve sağlıklı bir yolculuk diliyorum." diye yazdı.