Kourtney Kardashian ve Travis Barker Nişanlandı
ÜNLÜ STİLİ

Kourtney Kardashian ve Travis Barker Nişanlandı

Travis Barker ve Kourtney Kardashian resmen nişanlandı!

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ekim 2021

Baterist Travis Barker, reality şov yıldızı Kourtney Kardashian'a California, Montecito'da güllerle donatılmış bir sahilde evlenme teklifi etti. Barker'a 'Evet' yanıtını veren Kourtney Kardashian haberi Instagram hesabından 'Forever' notuyla fotoğraf paylaşarak doğruladı.

Bu arada, çift nişanlarını kutlamak için aileleriyle birlikte bir kutlama yemeği hazırlamış gibi görünüyor ve Barker'ın çocukları Landon ve Alabama, Kardashian'ın devasa elmas yüzüğü de dahil olmak üzere çok güzel fotoğraflar sundu.

Hayranlar ilk olarak Ocak 2021'de çıkıyor olabilecekleri hakkında spekülasyon yapmaya başladılar, ancak bir kaynak People 'a "Yaklaşık bir veya iki aydır çıkıyorlar. Uzun zamandır arkadaştılar ama romantik bir hal aldılar." dedi.

2005-2015 yılları arasında Scott Dissick ile birlikte olan Kardashian'ın bu ilişkisinden üç çocuğu bulunuyor. Öte yandan Barker da 2001-2002yıllarında Melissa Kennedy ile evlenmiş ve daha sonra Shanna Moakler ile 2004-2008 yılları arasında evli kalmıştı. Çiftin Alabama ve Landon isimli iki çocuğu var.