Emily Ratajkowski Oğlu Sylvester İle Kalpleri Eritiyor
ÜNLÜ STİLİ

Emily Ratajkowski Oğlu Sylvester İle Kalpleri Eritiyor

Şirin Bir Anne-Oğul Anını

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ekim 2021

Model, bebek oğluyla yeni anlar paylaştı. Fotoğraflarda yıldız, klasik tuğla dokulu bir NYC binasının avlusunda poz verirken bebeğini tutuyor. Oğlu küçük kırmızı ceket, mavi ve sarı pantolon ve bir çift bebek Timberland bot giyerken, Ratajkowski, siyah tüylü bir ceket, yılan derisi pantolon ve beyaz spor ayakkabı giyiyor.

Aktör-yönetmen Sebastian Bear-McClard ile geçen Mart ayında Sly lakaplı oğullarını karşılayan model, yakında ilk kitabı, My Body başlıklı bir deneme koleksiyonu yayınlıyor. Sunday Times tarafından sızdırılan erken bir alıntıda, Ratajkowski'nin 2013 yılında şarkıcı Robin Thicke ile "Blurred Lines" müzik videosunu çekerken cinsel saldırıya uğradığını iddia ettiği bildiriliyor.

"Bir sürü farklı nedenden dolayı bu makaleyi yazmakta zorlandım" diye yazdı. "Ama sonunda bunu kitaba dahil etmeye karar verdim çünkü Blurred Lines, setindeki deneyimim ve onun hakkında nasıl konuştuğum, inançlarımın evrimi hakkında çok şey söylüyor."

"Bu noktada işlerimin çoğu berbattı, ya bir mankenden başka bir şey olmadığımı hissettiğim çevrimiçi mağazalar için e-ticaret çekimlerine gidiyordum ya da bazı orta yaşlı erkek fotoğrafçılar bana surat asarken iç çamaşırı giyiyordum. Blurred Lines farklıydı" diye ekledi.

"Sevdiğim ve güvendiğim kadınlarla çevriliydim," diye devam etti. "Sette eğlendim, bir müzik videosunda seksi bir kız olmak beni sıcak, havalı ve güçlü hissettirdi. Dünyaya bu deneyimin güçlendirici olduğunu söyledim. Birçok yönden öyleydi."