Emma Watson Karantinada Kamera Arkasına Geçti
ÜNLÜ STİLİ

Emma Watson Karantinada Kamera Arkasına Geçti

Emma Watson karantina süresini "kameranın arkasına geçerek" geçirdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Ekim 2021

Birçokları gibi, Emma Watson da karantina sırasında yeni bir beceri öğrenerek zamanını doldurdu.

Genellikle kamera önündeki çalışmasıyla tanınan (Harry Potter serisinde Hermione, Güzel ve Çirkin'de Bella ve daha yakın zamanda Küçük Kadınlar'da Meg rolleriyle) oyuncu, karantina günlerini objektifin diğer tarafında her şeyin nasıl çalıştığını öğrenerek geçirdiğini paylaştı.

Devam eden Covid-19 pandemisi sırasında hepimize evde kalmamız söylenirken "kamera arkasına geçme" deneyimini Instagram'da takipçilerine anlatan yıldız, bunu o dönemde öğrendiği en "güçlendirici şey" olarak nitelendirdi.

"Kameranın arkasına geçmek ve nasıl çalıştığını öğrenmek, karantinada öğrendiğim en güçlendirici şey" diye yazdı. "Genç bir kadın olarak, her zaman en çekici ve heyecan verici şeyin birinin 'esin perisi' olmak olacağını düşünürdüm ve tabii ki kadınlar olarak biz ilham veriyoruz..." Sözlerini, elinde büyük bir profesyonel kamera tutan görüntülerin yanında paylaştı.

Reese Witherspoon da dahil olmak üzere diğer oyuncular, desteklerini göstermek için gönderiye yorum yaptı: "Evet! Bunu seviyorum. Yap E."

Aktivizmi ve uzun süredir sürdürülebilirlik savunuculuğuyla tanınan Watson, geçtiğimiz günlerde Cambridge Dükü ve Kraliyet Vakfı'nın ev sahipliğinde düzenlenen Earthshot Ödül töreni için kırmızı halıya döndü.