Hailey Bieber Justin Bieber'ın Depresyon Sürecinde Yaşadıklarını Anlattı
ÜNLÜ STİLİ

Hailey Bieber Justin Bieber'ın Depresyon Sürecinde Yaşadıklarını Anlattı

Hailey Bieber, eşi Justin Bieber’ın yaşadığı ruhsal sağlık sorunlarının evliliklerinin ilk dönemlerini nasıl etkilediğini anlattı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Kasım 2021

Hailey Baldwin, eşi Justin Bieber'ın yaşadığı ruhsal sağlık sorunlarının evliliklerinin ilk dönemlerini nasıl etkilediğini anlattı.

Justin Bieber'ın yaşadığı ruhsal sorunlar hakkında konuşan Hailey Baldwin, "Gerçekten zordu. 'Gerçekten iyi olup olmayacağını bilmiyorum' dediğim günler oldu. İçimde gerçekten derinlerde bir şey 'Bunu atlatacak' diyordu. Uzun sürecekti. O sırada Justin, depresyon mücadelelerinin ortasındaydı" açıklamasında bulundu.

24 yaşındaki model, "Annemi birkaç kez aradığımı hatırlıyorum; belirli bir zaman Brooklyn'deydik ve onu aradım, ağladım ve 'Bunu yapamam. Sonsuza kadar böyle olacaksa, bunu yapabilmemin hiçbir yolu yok' dedim. Telefonda çok sakin olduğunu hatırlıyorum ve 'Geçecek. Sen iyi olacaksın, o sağlıklı olacak ve biz senin için buradayız' dedi" diye konuştu.

Ünlü model, hayatının en kötü zamanında birisini terk edecek bir insan olmadığını da sözlerine ekledi. Baldwin yaşadıkları zorlukla ilgili konuşmaya devam etti: "Gerçekten zordu. 'Gerçekten iyi olup olmayacağını bilmiyorum' dediğim günler oldu. İçimde gerçekten derinlerde bir şey 'Bunu atlatacak' diyordu. Uzun sürecekti. O sırada Justin, depresyon mücadelelerinin ortasındaydı."

Justin Bieber ise şöyle konuştu: "Sağlıklı, ciddi bir ilişki içinde olabileceğim bir yere ulaşmak için geçmem gereken ciddi bir iyileşme olduğunu fark ettim çünkü çok fazla travma ve yaram vardı. Bu yüzden kendimi bu şeyler üzerinde çalışmaya ve sağlıklı olmaya adadım. Bence bir şeyleri iyileştirmenin tam zamanıydı, sadece biz her gün birbirimizi arıyorduk, tutarlı davrandık, onun hiçbir yere gitmediğini gördüm"