Britney Spears Oğullarıyla Van Gogh Sergisinde!
ÜNLÜ STİLİ

Britney Spears Oğullarıyla Van Gogh Sergisinde!

Britney Spears ve oğulları, Los Angeles'taki sürükleyici Van Gogh sergisine birlikte gitti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Kasım 2021

Pop yıldızı, eski kocası Kevin Federline'dan olan ğulları 16 yaşındaki Sean Preston Federline ve 15 yaşındaki Jayden James Federline'ın fotoğraflarını ve derleme videosunu paylaştı.

Spears, Instagram videosuna "Çocuklarım ve ben muhteşem Van Gogh LA'ye gittik. Açıkçası pek dışarı çıkmıyorum o yüzden çok heyecanlandım! Ağzımı açtığımda ne kadar aptalca davransam da beni zaten sevecek insanlarla gittim." diye yazdı.

Video, Van Gogh'un resimlerinin hareketli versiyonlarını duvarlara ve zeminlere yansıtan sergide üçlü birlikte yürürken tatlı anne-oğul gezisine odaklanıyor.

Spears, çocuklarının büyümesini izlemekle ilgili daha önce sosyal medyada şunları yazmıştı; "Oğullarımın doğum günleri geçen haftaydı… ve ne yazık ki büyüyorlar ve kendi planlarını yapmak istiyorlar... Bunları yayınlamak için izin almam gerekiyor çünkü onlar son derece bağımsız küçük adamlar. Sizinle paylaşamayacağım çok şey var çünkü çocuklarım çok özel ve çok seviyorum ama size ikisinin de son derece yetenekli olduğunu söyleyeceğim ve bu iki küçük adam hayatımda olduğu için inanılmaz derecede şanslıyım."

Spears daha önce de oğullarıyla birlikte başka bir sergiyi ziyaret etmiş bunu yine Instagram'da paylaşmıştı.