Meghan Markle Kırmızıya Halıya Geri Döndü
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle Kırmızıya Halıya Geri Döndü

Sussex Düşesi Meghan Markle, New York'ta düzenlenen Salute to Freedom Gala'da eşi Prens Harry'ye katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Kasım 2021

Prens Harry ve Düşes Meghan kırmızı halıya geri döndü. Sussex Dükü ve Düşesi, Çarşamba günü New York'ta düzenlenen 2021 Salute to Freedom Gala'da boy gösterdi. Jon Bon Jovi gibi yüksek profilli katılımcıların da yer aldığı etkinlik, gazileri onurlandırdı ve Intrepid Müzesi'nde gerçekleşti.

Çiftin dışarı çıktığı gece için Meghan, Carolina Herrera imzalı, dalgalı bir yaka, dökümlü bir kuyruk ve vücuda oturan bir bel ile tamamlanan çarpıcı, kırmızı bir elbise giydi ve görünümünü Giuseppe Zanotti'nin bordo saten ayakkabılarıyla eşleştirdi. Düşesin güzellik görünümü taze, ışıltılı ve göz alıcıydı, Meghan imzası olan ince dumanlı gözü makyajı yanı sıra saçını şık bir topuz yaptı.

Hem Meghan hem de Harry, 11 Kasım'da İngiltere'nin kendi Anma Günü'ne bir selam olarak kırmızı gelincik çiçekli broş taktılar.

Kraliçe 2. Elizabeth'in Sussex Dükü ve Düşesi unvanlarını geri almadığı Harry ile Meghan'ın Archie adında bir oğulları ve kısa süre önce kucaklarına aldıkları Lilibet adlı bir kız bebekleri bulunuyor.