Paris Hilton ile Carter Reum Evlendi
ÜNLÜ STİLİ

Paris Hilton ile Carter Reum Evlendi

Paris Hilton, Carter Reum ile dünyaevine girerken, 3 gün 3 gece sürecek düğün devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Kasım 2021

Hilton otellerinin varisi, model ve DJ Paris Hilton ile iş insanı Carter Reum evlendi. 40 yaşındaki Hilton, evlenme teklifinden, üst üste düzenlediği bekarlığa veda partilerine kadar evlilik sürecini sosyal medyada paylaşmasının ardından mutlu sona ulaştı.

Paris Hilton ile Carter Reum, Hilton'un dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde hayatlarını birleştirdi. Törene aralarında Emma Roberts, Bebe Rexha, Ashley Benson, Rachel Zoe, Paula Abdul'ün de bulunduğu birçok ünlü isim katıldı.

Düğün, Paris Hilton'un Büyükbabası Barron Hilton'un Bel Air'deki malikanesinde yapılan kutlamayla sınır değil. Kutlamalar üç gün üç gece sürecek.

Dün çok sayıda ünlü ismin katıldığı etkinliğin ardından, bugün Santa Monica İskelesi'nde bir kutlama yapılacak. Cumartesi günü de bir parti düzenlenecek.

Üç gün üç gecelik düğünün ilk gününde birden fazla kıyafet değiştirdiği öğrenilen Hilton, gelinlikle ilk fotoğrafını Instagram sayfasında paylaştı. Hilton fotoğrafına "Benim sonsuzluğum bugün başlıyor" notunu yazdı.

Paris Hilton son dakikaya kadar düğünde giyeceği gelinliği seçmemişti. E! kanalına konuşan bir kaynak, "Paris, gelinliğini dün gece geç saatlerde seçti" diye konuştu. Çiftin düğün töreni için belirlediği mekan da birkaç gün önce kesinleşti.

Tören için Barron Hilton'un malikanesinde bazı değişiklikler ve özel hazırlıklar da yapıldı.

Bahçeye büyük, ahşap bir dans pisti inşa edildi. Pistin etrafı, çiftin isimlerinin baş harflerinin yazıldığı çiçeklerle süslendi. Hilton'un baş nedimesi kardeşi Nicky Hilton Rothschild oldu. Pembe kıyafet giyen nedimeler arasında Carter Reum'un kardeşi Halle Hammond, Hilton ailesinin gelini Tessa gibi isimler de yer aldı.