Adele Boşanmak İstediğini Anladığı Anı Açıkladı
ÜNLÜ STİLİ

Adele Boşanmak İstediğini Anladığı Anı Açıkladı

Adele, Oprah Winfrey ile yaptığı boşanmak istediğinin farkına vardığı anı açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Kasım 2021

Adele, medya ikonu Oprah Winfrey ile yaptığı samimi röportajda, eski kocası Simon Konecki'den boşanma kararını ve yakında çıkacak olan 30 albümündeki deneyime nasıl yansıdığını anlattı. Pop yıldızı, evlilik ve çekirdek aile hakkındaki düşünceleri konusunda da samimi açıklamalarda bulundu.

33 yaşındaki şarkıcı "Hayatım boyunca çekirdek aileye kafayı taktım çünkü hiçbir zaman çekirdek ailede büyümedim. Tüm bu filmlerde ve kitaplarda, onları okuyarak büyüdüğünüzde, olması gereken bu diye düşünüyorsunuz. Ben sadece, çok küçük yaştan beri, kendi kendime çocuklarım olduğunda birlikte kalacağımıza söz verdim. O birleşik aile olacağız. Ve gerçekten çok uzun bir süre denedim." dedi.

"Oğlum için çok hayal kırıklığına uğradım. Kendim için çok hayal kırıklığına uğradım ve her zaman bu lanet kalıpları girmeyi bırakan kişi olacağımı düşündüm." diye ekledi.

MUTSUZ OLDUĞUMU ARKADAŞLARIMA İTİRAF ETTİM

Boşanmak istediğini anladığı anı da bir grup arkadaşıyla yaptığı konuşmada farkettiğini açıkladı;

"Hepimiz bir dergide soruları yanıtlıyorduk ve 'Kimsenin senin hakkında asla bilemeyeceği bir şey nedir?' gibi bir şeydi. Bunu üç arkadaşımın önünde söyledim, 'Gerçekten mutlu değilim. Yaşamıyorum, ağır ağır ilerliyorum' dedim" dedi.

"Ve 25'te bir şarkıya koyduğumu yazdığım bir söz hatırlıyorum, 'Yaşamak istiyorum ve sadece hayatta kalmak değil.' Kesinlikle öyle hissettim ve gerçekten mutlu olduğumu düşünen kendi arkadaşlarıma aslında gerçekten mutsuz olduğumu itiraf ettiğimd,hepsi dehşet içindeydi. Ne için yapıyorum? diye düşündüm." dedi.

Winfrey, yıldıza Konecki'nin hayatına girmesinin gerçek sebebinin ne olduğunu sorduğunda, onunla tanıştığında ve daha sonra oğlu Angelo'ya sahip olduğunda bulduğu istikrarın "muhtemelen hayatını kurtardığını" söyledi.

"OĞLUM OLMASAYDI KENDİME ZARAR VEREBİLİRDİM"

Adele "O ve Angelo'nun (oğlu) bana verdiği istikrar, başka hiç kimsenin bana veremeyeceği bir anda geldi, özellikle de hayatımın o döneminde. Kolayca bazı tehlikeli yollardan geçebilirdim ya da bunların hepsi tarafından bunalarak kendi kendime zarar verebilirdim. Ve o geldi ve stabildi, o ana kadar hayatımda sahip olduğum en istikrarlı insandı." dedi.

30'un boşanma albümü olup olmadığı sorulduğunda şarkıcı, "Sanırım bu albümde kendimden boşanıyorum" dedi.