Meghan Markle, Ellen DeGeneres Show'da Sürpriz Bir Görünüm Yaptı
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle, Ellen DeGeneres Show'da Sürpriz Bir Görünüm Yaptı

Sussex Düşesi, The Ellen DeGeneres Show'un bu haftaki bölümüne konuk olacak. Prens Harry ile evlenmeden önce bir aktris olarak hayatına nasıl baktığını anlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Kasım 2021

DeGeneres California'daki Warner Bros.otoparkını (ev sahibi Ellen'ın programının çekildiği yer) kullanıp kullanmadığın sorduğunda, düşes, "Tabi ki, kesinlikle, 3'no'u kapıya park ederdim. Ben çekimden çekime koştururken ve buradaki güvenlik görevlileri her zaman 'Şeytanın bacağını kır! Umarız ki rolü alırsınız!' derlerdi ve bu çok hoştu. Bu yüzden bugün arabamla buraya gelmek çok farklı hissettirdi."

Düşes ayrıca Ford Explorer Sport adlı eski arabası hakkında da bir hikaye paylaştı:

"Çok çok eski bir Ford Explorer Sport'um vardı ve bir noktada sürücü tarafındaki kapı çalışmamaya başladı, bu yüzden kapıdan içeri giremezdiniz" dedi. "Seçmelerden sonra, park yerinin arkasına gider ve bagajı açıp içeri tırmanır ve sonra arkamdan bagajı kapatır ve çıkmak için koltuklar arasından sürücü koltuğuma sürünürdüm. İşte, stüdyolara böyle gelirdimi."

Şaşıran DeGeneres, müstakbel düşesi arabasına tırmanırken yakalayan biri var mı diye sorunca, "Hayır," diye gülerek cevap verdi Meghan.

Meghan'ın talk show sunucusuyla olan dostluğu, DeGeneres'ın, Meghan'ın köpeği Bogart'ı evlat edinmesi için ona destek çıkarken bir köpek barınağında karşılasmasıyla yıllar önce başladı.

'' Ellen, 'Bu senin köpeğin mi?', diye sordu. Ben de 'Hayır' dedim ve o an 'O zaman bu köpeği sahiplenmelisin' dedi. Ben de 'Henüz, karar verme aşamasındayım' demiştim. Bana 'Köpeği kurtar!' diyen gözlerle bakıyordu. Ben de 'Sanırım adını Bogart koyacağım' dedim ve Bogart'ı alıp eve götürdüm.