Jennifer Lawrence Bebeğinin Mahremiyetini Korumak İstiyor
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lawrence Bebeğinin Mahremiyetini Korumak İstiyor

Yeni bir röportajda Jennifer Lawrence, bebeğinin mahremiyet hakkını koruma konusunda neden hiç şans tanınmadığını açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Kasım 2021

Hollywood'un A-list üyeleri kesinlikle birçok lüksten zevk alsa da, mahremiyet bu lükslerden biri gibi görünmüyor. Lawrence'ın aile meselelerini kendine saklama arzusu hayranları için sürpriz olmamalı. Don't Look Up'da oynayan aktrisin sahip olduğu şöhreti yanında koruduğu bir hayatı da var (2019'da, Dior gelinliğini bir sır olarak saklamak için tüm bir otel odasını kiraladığı zamanı kimler hatırlıyor?). Eylül ayında kocası Cooke Maroney ile hamileliğini doğruladığından beri, Oscar ödüllü isim, hayatının bu bölümünde de kesin sınırlar çizdi.

"Bir akşam yemeğinde olsaydım ve biri 'Aman Tanrım, hamilesin' deseydi, 'Tanrım, bunun hakkında konuşamam. Uzak dur benden, seni psikopat! gibi bir tepki verebilirdim' Ama içgüdülerim, bebeğimin hayatının geri kalanında elimden geldiğince mahremiyetlerini korumak istiyor" dedi.

Anne olacağı için "minnettar ve heyecanlı" olmasına rağmen, röportajın başında bu konuda konuşurken "gergin" olduğunu itiraf etti.

Lawrence hamilelik deneyimi hakkında pek fazla açıklama yapmak istemese de, eşi Maroney ile evliliğini paylaşıyor.

"Onunla markete gitmekten gerçekten zevk alıyorum" dedi. "Neden bilmiyorum ama bu beni çok mutlu ediyor. Belki de evlilik için neredeyse bir metafor olduğu için. 'Tamam, elimizde bu liste var. İhtiyacımız olan şeyler bunlar. Birlikte çalışalım ve bunları alalım, bitti.' Ve her zaman 15 Dakika Sağlıklı Yemek gibi yemek dergilerinden birini alıyorum ve bana her zaman 'Bunu okumayacaksan, neden alıyorsun' gibi bir bakış atıyor. O her zaman haklıdır ve ben asla haklı değilim."