Dua Lipa'nın Lifestyle Platformu ve Podcast'i Geliyor
ÜNLÜ STİLİ

Dua Lipa'nın Lifestyle Platformu ve Podcast'i Geliyor

Service95, şarkıcının seyahat önerilerini, favori underground sanatçılarını ve daha fazlasını sunacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Kasım 2021

Pop yıldızı Dua Lipa, 2022'nin başlarında piyasaya sürülecek bir yaşam tarzı platformu olan son projesi Service95'i açıkladı. Lipa'nın yeni girişimi, hayranlarının onun dünyasına adım atmalarına olanak tanıyarak, seyahat noktaları ve ipuçları listeleri sunuyor. Yükselen sanatçılar, aktivistler ve daha fazlası da platformda yer alacak.

Her zaman kültürün ön saflarında yer alan Dua'nın yazdığı bir mektupla başlayan haftalık ücretsiz haber bülteninin aboneleri, şarkıcının dinlediklerini ve okuduklarını en ön sırada dinleyecek. Bir basın açıklamasında, "Herhangi bir şehirde öğrendiklerimi insanlara anlatmaktan büyük keyif alıyorum ve ortak deneyimlerimizde bağlantı kurmayı seviyorum" dedi. "Service95 bu fikri alıp benim kadar hayatı merak eden herkese bunu sunacak."

Service95, pop kültür platform olmanın ötesinde, küresel kaygıları ele almak ve anlamlı sohbetleri için. Bülten, dünyanın en etkili düşünürlerinden ve sosyal yorumcularından gelen, benzersiz makaleleri de içerecek.

Dua, "Birçok konuğum muhabbetten payını almış olsa da ben onlarla daha derin mevzuları konuşmak istiyorum" dedi. "Onlara sadece en çok merak ettiğim şeyleri sormakla kalmıyor, aynı zamanda onlara uzmanmış gibi davranıyorum".

Ocak 2022'de ilk Service95 haber bültenini almak için buradan abone olun.