Priyanka Chopra ve Nick Jonas Ayrılık Söylentileri
ÜNLÜ STİLİ

Priyanka Chopra ve Nick Jonas Ayrılık Söylentileri

Priyanka, sosyal medyada adını Priyanka Chopra Jonas'tan sadece Priyanka'ya değiştirdiğinde panik yarattı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Kasım 2021

Priyanka Chopra, Nick Jonas'la özel olarak ayrıldıklarına veya evliliklerinde sorun yaşadıklarına dair söylentilere karşı ustaca el atmak için Instagram'ı kullandı. Spekülasyon, Chopra'nın sosyal medyada adını Priyanka Chopra Jonas'tan sadece Priyanka'ya değiştirmesiyle ateşlendi.

Ancak Chopra, kocasının dün paylaştığı videosuna bir yorum bırakarak her şeyin yolunda olduğunu açıkça belirtti. Chopra ve Jonas, işleri nedeniyle hayatları genellikle farklı yerlerde geçiyor ve sık sık da ayrı kalıyorlar. Ancak Chopra, bu yılın başlarında Nick ile mesafeyi nasıl idare ettikleri hakkında konuştu.

"Üç haftada bir görüşüyoruz," diye açıkladı. "Dünyanın neresinde olursak olalım, ayda en az bir kez birkaç günlüğüne neredeysek buluşuyoruz. İlk evlendiğimizde bu bizim bir kuralımızdı. Yoksa birbirimizi asla göremeyiz. Ekiplerimiz de resmen evlenmek zorunda kaldı!" diye, güldü.

Chopra ayrıca ne kadar çabuk nişanlandıklarını da anlattı. Jonas, 2018'de sadece bir kaç aydır birlikte olduklarını ve "Bu noktada bu teklifi beklemiyordum... İki ay oldu!" dedi. "Bunun olacağını düşünmüştüm ama yine de tam bir şoktu. Kontrolü bıraktım ve onunla devam ettim. Yaklaşık iki yıldır ara sıra görüşüyorduk. Mesajlaşıyorduk ve bir parçam ciddi bir şey istemiş olabilir. Ama o noktada bir ara da veriyordum. Kimseyi romantik olarak istemedim. Ama Nick'le ilgili her zaman bir şeyler farklıydı, bu yüzden nerede olursak olalım her zaman bağlantıda kalıyoruz. Kocam hakkında bildiğim bir şey var ki, bir karar verdiğinde istediğini alır! Bildiği zaman, emindir. O kadar yüce bir özgüveni var ki."