Sandra Bullock ve Keanu Reeves Birlikteliği Mümkün Olabilirdi
ÜNLÜ STİLİ

Sandra Bullock ve Keanu Reeves Birlikteliği Mümkün Olabilirdi

Sandra Bullock, bir çift olarak "hayatta kalabileceklerini" söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Kasım 2021

Sandra Bullock ve Keanu Reeves birkaç yıl önce 1994 yılına ait Speed'in setinde birbirlerine aşık olduklarını itiraf ettiğinden beri, hayranlar Hollywood'un ikonik çiftlerinden biri olabilecek potansiyelin yasını tutuyorlar. Konuya dair, Bullock sonunda bir açıklama yaptı. John Wick'in ikon oyuncusu hakkında bir kapak hikayesi için Esquire'a konuşan Bullock, ikisinin gerçekten hiç çıkmadığını doğruladı. Yine de ekledi, "Ama kim bilir?"

Bullock, "Keanu, çıktığı her kadını arkadaşı gibi hissettiren bir adam. Onun hakkında söyleyecek kötü bir şeyi olan kimsenin olduğunu sanmıyorum" dedi. "Yani belki bu ilişki hayatta kalabilirdi. Bilmiyorum.Paralel yollarda birlikte büyür, şapka çıkarır, bir akşam yemeği için buluşur ve birlikte çalışmaya devam ederdik."

Aktris, Speed'in çıkmasından yaklaşık bir yıl sonra gerçekleşen bir anı hatırlattı. Reeves'e daha önce hiç şampanya ve trüf mantarı yemediğinden bahsetmişti. Birkaç gün sonra, Bullock bir kız arkadaşıyla evdeyken, Reeves motosikletiyle çıka gelmiş; elinde şampanya, trüf mantarı ve çiçekler. Esquire'a göre, "Şampanya ve trüf mantarı denemek isteyebileceğini düşündüm" demiş. Bullock ve arkadaşına katıldığı gece, hatta Bullock ve arkadaşının manikür etkinliğine de dahil olmuştu.

Bullock dergiye, "Karşısındaki insanı çıldırtıyor, demek istediğim bu," dedi. "Onunla ilk tanıştığımda, kendimi rahat hissetmek için bir sessizlik takındım ardından da ne kadar gevezelik edersem edeyim, o da o kadar sessizleşti. Ve neden böyle davrandığımı anlayamıyorum. Bana şaşkın gözlerle bakıyor. Sessiz. Onu gücendirecek bir şey mi söyledim, diye de düşündüm. Sonra bir iki gün sonra elinde bir not veya küçük bir paketle gelip, 'Söylediklerini düşündüm dedi .' Ve cevabını verdi."

Bullock ve Reeves daha önce The Ellen DeGeneres Show'da birbirlerine aşık olduklarını itiraf etmişti. Sandra Bullock Had a Crush on 'Speed' Co-Star Keanu Reeves

Speed'in eski fotoğraflarına bakan Bullock, Reeves'e bayılıyor gibi. 2018'de DeGeneres'e verdiği demeçte, "Keanu Reeves'in ne kadar tatlı ve ne kadar yakışıklı olduğunu düşünüyordum. Gerçekten ciddi olmak benim için zordu. Bana baktığında kıkırdar gibi olurdum."

Ayrıca DeGeneres'e ikisinin hiç çıkmadığını da söyledi. "Benim hakkımda sevmediğini düşündüğüm bir şey var," diye şaka yaptı.

Reeves, ertesi yıl talk show'a katıldığında, bu itiraflara karşılık verdi. Ona aşık olduğunu bilip bilmediği sorulduğunda Reeves, "Hayır. Belli ki benim de ona aşık olduğumu bilmiyordu." Keanu Reeves Had a Crush on 'Speed' Co-Star Sandra Bullock